Inkomhal

Meer info over inkomhal

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Garantie

Korting

Materiaal

Het ritueel als je binnenkomt

Je komt binnen, je trekt je schoenen uit en je hangt je jas op. Klinkt het familiair? Als we thuiskomen doen we meestal hetzelfde ritueel. De inkom van je woning is de eerste ruimte die je ziet bij aankomst in je huis of appartement. Onderschat het belang van overzichtelijke vestiaire en kleine tafel op deze plaats dus niet. De inrichting van dit plaatsje kan je thuiskomen zo aangenaam maken en geeft je kuisgrage moeder ook direct de indruk dat je altijd je huis opruimt.

De levensader van je huis

De hal verbindt ook vrijwel alle ruimtes in je huis, waardoor het de levensader wordt van je huis en daarom ook een beslissende indruk kan achterlaten bij de mensen die er doorheen wandelen. Een leuk design en wat kleur met enkele kleine meubelen zorgen ervoor dat je hal een mooie introductie en sfeer geeft naar elke kamer.

Of je je nu een piraat waant en alles verbergt in een opbergkist of liever de klassieke toer opgaat met een schoenenkast en wandkapstokken. De functionele aspecten van je hal kan je op een naadloze manier integreren zodat deze je hal en uiteindelijk je huis complimenteren.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: