• Home
  • Ik zoek een product maar kan het niet vinden

Ik zoek een product maar kan het niet vinden

Bij Meubis bieden we een groot assortiment voor de beste prijzen. Of je nu zoekt naar een boxspring, hoeksalon, kleerkasten of een volledige eetkamer. Er zijn diverse manieren om het product te vinden dat jij voor ogen hebt.

Zoekopties

Weet je precies waar je naar op zoek bent? Gebruik de zoekfunctie in de rechterbovenhoek van onze website het meubelstuk te vinden. Een andere mogelijkheid is om op zoek te gaan in het overzicht van het meubel dat je voor ogen hebt.

Zoekcriteria

Vul je zoekterm in het veld 'zoeken naar' en druk op enter, alle resultaten met betrekking tot deze term worden dan voorgesteld. Onze zoekfunctie geeft ook automatisch een klein overzicht van meubelen die interessant kunnen zijn voor jou.

Controleer zeker of er geen typefouten zijn in de term die je gebruikt, onze zoekfunctie kan zo veel correcter de juiste meubelen voorstellen.

Je kan tal van zoektermen invullen zoals een merk of types meubelen, denk hierbij hoeksalons, boxsprings, kasten, dressoirs, stoelen, matrassen en meer.

Wat te doen als je geen resultaat krijgt

In het geval dat je zoekopdracht geen resultaat oplevert kan je ons contacteren via onze live chat, mail, Facebook of Instagram zodat onze online interieuradviseurs je snel kunnen helpen. Heb je nog verdere vragen over een meubelstuk of heb je even tijd om langs te komen, we ontvangen je graag in onze toonzaal te Maldegem, waar je een selectie van de mooiste meubelen kan vinden voor je interieur.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: