• Home
  • Horeca
  • Nieuw interieur voor feestzaal De Kroon in Esen

Nieuw interieur voor feestzaal De Kroon in Esen

Dit moderne interieur stelden Steven en Lindsay van Feestzaal De Kroon in Esen (Diksmuide) samen met één van onze designers.

Passie en kennis met een geschiedenis

Wij, Steven en Lindsay, de uitbaters van Feestzaal De Kroon, zijn een bedrijf dat al bestaat sinds 1948 en nu door de derde generatie van dezelfde familie wordt uitgebaat. Wij staan sinds jaren gekend voor een eerlijke keuken waar kwaliteit en kwantiteit op de eerste plaats komen. We beschikken over een capaciteit van 15 tot 230 personen, de feestzaal kan ingedeeld worden in 6 aparte, stijlvol ingerichte zalen uitgerust met airconditioning en draadloos internet. Wij verzorgen zowel rouwmaaltijden als trouwfeesten, jubileumfeesten, communie, lentefeest, babyborrels, verjaardagen, pensioenfeest,… kortweg alles waar je thuis geen plaats of tijd voor hebt.

“Een reclamemail en we waren vertrokken!”

Steven, uitbater van feestzaal De Kroon

"We hebben Meubis heel toevallig leren kennen via een reclamemail. Toen we op de site kwamen was er direct een assistent die ons hielp met onze keuze. De behulpzaamheid, vlotte service en de prijs hebben ons overtuigd om met Meubis in zee te gaan. De stoelen die we gekozen hebben, zijn de stoelen Vicky. We zijn heel tevreden met het resultaat."

“Professioneel, vlot, vriendelijk en betaalbaar!”

Lindsay, uitbater Feestzaal De Kroon

Een afspraak maken

Wil je ook binnenkort een afspraak maken met feestzaal De Kroon? Hieronder vind je alvast alle gegevens. Steven en Lindsay helpen je dan met veel plezier verder.

Esenplein 8
8600 ESEN (Diksmuide)
t: 051-50 00 03
m: 0486-69 47 50
@: info@feestzaaldekroon.be

Wil je ook je horecazaak een boost geven? Contacteer ons team van kenners vandaag nog.

Contactformulier

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: