• Home
  • Hoe laat kom ik het best naar de winkel?

Hoe laat kom ik het best naar de winkel?

Bij Meubis maken wij graag tijd om je te voorzien van de beste service en persoonlijk advies zodat jij naar huis gaat met je droominterieur. Maar soms kan het iets drukker zijn in de toonzaal waardoor we jou niet direct kunnen bedienen. Daarom voorzien we graag enkele momenten die ideaal zijn om op je gemak de toonzaal te bezoeken.

Het ideale moment voor je bezoek

Wij geven daarom graag enkele rustigere momenten mee waarin we zeker voldoende tijd kunnen voorzien om ervoor te zorgen dat jij al je vragen, wensen en behoeften aan ons kan stellen. Zo geniet je van een heerlijk rustig sfeertje terwijl je het interieur van je dromen kan samenstellen in onze ruime toonzaal.

Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Wij raden je aan om op deze dagen 's morgens of voor 15.00 uur te komen zodat we voldoende tijd kunnen besteden aan het zoeken naar het perfecte meubilair voor jouw wensen. Op zon- en feestdagen verwelkomen wij je graag van 13.00 tot 18.00 uur. Dan is de rustigste tijd om ons te bezoeken van 15u00 tot 18u00.

Maak jouw bezoek inspiratievol

Kijk ook gerust eens op onze website om inspiratie op te doen, wie weet krijg je al een geweldig idee voor je interieur en kan je deze combineren met meubelstukken uit de toonzaal. Zo kunnen onze meertalige adviseurs ook specifiek inspelen op de mogelijkheden van jouw ideeën.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: