• Home
  • Hebben jullie alle meubelen in de toonzaal staan?

Hebben jullie alle meubelen in de toonzaal staan?

Wij hebben diverse toonzaalmodellen van hoeksalons tot kasten om iedere kamer in te richten. Vind je niet direct wat je wil, geen zorgen, onze Meubis adviseurs hebben nog veel meer artikelen achter de hand. Neem ook gerust een kijkje op onze webshop voor meer inspiratie, wie weet vind je het perfecte meubelstuk na een kleine zoektocht.

Geen paniek als het model hier niet staat! We hebben van alle modellen op de site minstens de kleurstalen ter beschikking of modellen van dezelfde partners uit dezelfde kwaliteit die we jou kunnen tonen om een helder beeld te geven over de kwaliteit, afwerking en mogelijkheden.

De toonzaalmodellen in de winkel

Wij hebben diverse toonzaalmodellen van hoeksalons tot kasten om iedere kamer in te richten. Doe alsof je thuis bent en voel hoe stevig de stoelen zijn, lig gerust eens op de comfortabele matrassen of zit eens in die stijlvolle zetels. Deze verleidelijke meubelen staan er om jou het gevoel te geven dat je thuis komt en om ervoor te zorgen dat jij je droomhuis kan ontwerpen. Kom dus zeker eens langs tijdens de week (buiten dinsdag) of tijdens het weekend op zaterdag of zondag.

Ontdek onze merken

Meubis, werkt samen met diverse Europese meubelfabrikanten om iedereen toegang te geven tot de creatie van een persoonlijke en vooral kwalitatievelevenssfeer. Bezoek de showroom waar persoonlijke service en inspiratie centraal staan. Ontdek een scala aan meubelen van ons eigen huismerk Cailoppe en andere merken zoals Bauwens, Recor, Quax, Altoni en meer die elk meubelen in diverse huisstijlen bieden om aan je wensen te voldoen.

Welke meubelen in de toonzaal

In onze winkel vind je een assortiment van bedden, zetels, tafels, stoelen, kasten en meer in diverse stijlen en maten van modern en tijdloos tot landelijk en klassiek. Meubelen die daadwerkelijk in de winkel staan worden door gekenmerkt door onder elk product de eigenschap "Te bezichtigen in de showroom".

Persoonlijk advies in een familiale sfeer

Kom gerust langs en bewonder het aanbod aan kwalitatieve meubelen terwijl je wordt geïnspireerd door het persoonlijke advies van onze adviseurs om je nieuwe stulp in te richten.

Meubis Showroom

Staatsbaan 10A
9991 Maldegem
België

Openingsuren

Maandag - Zaterdag: 10u00 - 18u00
Zon- en feestdagen: 13u00 - 18u00
Dinsdag gesloten

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: