• Home
  • Gratis jouw meubelen geleverd in België

Gratis jouw meubelen geleverd in België

Je nieuwe meubelen worden altijd gratis geleverd in België. Hou hierbij rekening dat hierbij enkel op gelijkvloers wordt geleverd, ook voor montages. Als er een lift in het gebouw is brengen we de meubelen graag tot op je verdieping, maar als dit niet gaat is het handig om eventueel een liftservice te bestellen zodat je meubelen veilig kunnen geleverd worden.

Wordt er gratis geleverd in België

Levering is volledig gratis in België ongeacht het aankoopbedrag. Onze eigen leveringsdienst levert tot op het gelijkvloers, ook bij montages. Als de meubelen wel gebracht moeten worden naar een andere verdieping, dan is het best om enkele gespierde mannen te vragen die je daarbij kunnen helpen. Een lift in het gebouw is natuurlijk ook altijd handig.

Levering in Nederland, Frankrijk en Luxemburg

Daarnaast bieden we ook gratis levering aan in Nederland en Luxemburg. Levering in Frankrijk is in bepaalde departementen ook gratis, bij de anderen wordt er een extra bedrag aangerekend op basis van de locatie van het departement. Levering in andere landen is ook mogelijk op aanvraag. Neem contact op met Meubis via support@meubis.be of gebruik onze chat functie om na te vragen of levering in jouw land mogelijk is en voor welke leveringskost.