• Home
  • Eigen Meubis bezorgdienst

Eigen Meubis bezorgdienst

We bezorgen je nieuwe meubelen persoonlijk met onze eigen Meubis bezorgdienst in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. De planning wordt wekelijks opgemaakt en ten laatste één week voor de levering ontvang je via mail een exacte datum en leveringsmoment waarin je het kan verwachten. Als er iets veranderd nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op zodat we het kunnen oplossen.

Wat is de Meubis bezorgdienst?

Meubis beschikt over een eigen bezorgdienst voor alle leveringen in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

Hoe werkt het?

Bij elke bestelling voorzien wij gratis levering vanaf €500 voor alle bestellingen in België, Nederland en Luxemburg. In Frankrijk is dit ook mogelijk mits toeslag voor bepaalde departementen.

Hoe verloopt de planning van mijn bestelling?

Na je bestelling zal onze logistieke dienst een leveringsmoment voorzien zodat je ongeveer weet wanneer je jouw bestelling kan verwachten. Hou hierbij rekening dat dit nog geen officiële bevestiging is van de dag en tijd. Dit wordt pas één week op voorhand vastgelegd in onze planning. Je wordt natuurlijk hiervan op de hoogte gehouden.

Wees er bewust van dat we alles vanuit ons distributiecentrum in Maldegem versturen. Dit kan een effect hebben op de levertermijn en eventuele kosten van je levering. We proberen ongemakken natuurlijk zoveel mogelijk te vermijden en versturen al je meubelen zoveel mogelijk samen zodat alles in één keer geleverd kan worden.

Onverwachtse omstandigheden

Het Meubis team en onze partners doen er alles aan om jouw meubelen op tijd te leveren. Maar soms kunnen er onverwachtse omstandigheden opduiken die je leveringsmoment in de war kunnen sturen. Dit vinden wij heel vervelend omdat we zo een goede service niet kunnen garanderen, maar we zullen je zo goed mogelijk op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen zodat je snel van je meubelen kan genieten.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: