Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

Bureau

Meer info over bureau

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Garantie

Korting

Materiaal

Je professionele en persoonlijke ruimte

Een bureau. Klinkt saai nietwaar? Denk nu eens aan die momenten waar je met je bureaustoel ergens naartoe rolt of een streek uithaalt met je collega? Dat zijn de momenten die het bureauleven de moeite waard maken. Of je nu zit te rommelen in je bureaukast voor dat ene document of een meeting hebt met enkele klanten. We spenderen soms lange uren achter het bureau terwijl we productief aan onze projecten werken.

Hoe je bureau inrichten?

Je bureau is een ruimte die in eerste instantie professionalisme uitstraalt voor jezelf en je klanten. Maar saai hoeft het niet te zijn. Geef je verbeelding wat ruimte om je kantoor wat in te kleden. Gebruik bijvoorbeeld lichte kleuren, een landelijke stijl en zet een plantje op je tafel om je bureau wat op te fleuren. Of probeer een industriële stijl uit met metalen elementen en een vintage tafellamp om je klanten omver te blazen.

Hou daarnaast ook rekening met het praktische aspect van je kantoor. Een bureaustoel en bureautafel die je kan aanpassen aan je zitpositie en je scherm is heel handig en zorgt er voor dat je lichaam weinig stress ondervindt tijdens lange werkuren. Af en toe eens rechtstaan en een wandelingetje doen is zeker aangeraden en voor de durvers onder ons kan een kantoor work-out wonderen doen.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: