Spelen met stof en kussens

- - Categorie Woonkamer

Kussens voor je interieur - des coussins pour votre interieur3

Hoe je interieur snel verfrissen met behulp van kussens en dekens door te spelen met stoffen. Vervang je huidige kussens door nieuwe of overtrek je oude kussens met een leuke nieuwe hoes en een speelse print. Dit geeft onmiddellijk een nieuwe boost aan je interieur. Het geeft je evenveel plezier als een nieuw paar schoenen of een nieuwe jurk kopen. Verander minstens één keer per jaar zoals je dit met je zomer en wintercollectie van je kleren doet. 

Niet meer zo gek van die mooie bank of het hippe hoeksalon van toen? Voeg snel wat dekens toe en enkele speelse kussens om die een nieuwe look te geven. Wedden dat je op slag terug verliefd wordt?

Kussens en dekens geven warmte aan je living. Ze maken hem terug cosy en geven het cocon gevoel waar je je altijd in kan terugtrekken. Combineer felle kleuren met duurzame wollen kussens en creëer zo een originele en persoonlijke sfeer.

Durf spelen met accenten en kleuren in je kussens, dekens en tapijten. Combineer het met enkele leuke kunstwerken aan de muur of in je living. Hou de vloer simpel, strak en eenvoudig als je met hippe kleuren en voorwerpen werkt zodat deze volledig tot hun recht kunnen komen. Als je kiest voor strakke lijnen in je kussens en je decoratie geef je een nette en gestructureerde indruk. Kies je daarnaast voor een subtiele basis kleur speel je iets meer op veilig en ga je meer voor een mannelijke stijl.