Contacteer ons via sms: +32460200926 Beschikbaar van 10u tot 23u via chat.

Onze interieurtips voor studenten

- - Categorie Student op kot

1. Kies voor wit

Heel vaak krijgen we van studenten de opmerking dat ze niet veel kunnen doen met hun muren, omdat ze die na afloop van het huurcontract ook terug volledig wit moeten achter laten. Dat hoeft eigenlijk totaal geen obstakel te zijn. Wit is namelijk een kleur dat je nooit beu raakt. Hou je muren lekker wit, en gebruik heel veel wit in je interieur. Het zal je ruimtes groter, en vooral ook frisser doen lijken. Donkere meubelen en/of muren zijn sowieso geen goed idee in een beperkte ruimte.

2. Gebruik spiegels

Spiegels wekken de illusie dat de ruimte waarin ze zich bevinden, groter lijkt. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook gewoon heel handig om te hebben. Je kan op elk moment even kijken of je er goed uitziet voor die eerste date, of hoe slecht je er precies uitziet de ochtend nadien. Iets wat we allemaal herkennen van tijdens onze studentenperiode, toch? Hier vind je onze spiegels

3. Wees origineel in de kleine dingen

Het klinkt misschien niet eenvoudig, maar in principe is het dat wel. Heel wat studenten doen niet de moeite om origineel te zijn in hun interieur, omdat hun studentenkot uiteindelijk toch maar, als het goed gaat, voor een paar jaar moet meegaan. Uiteraard is het begrijpelijk dat het geen zin heeft om dan grote investeringen te doen in meubilair, maar er bestaan ook heel wat leuke meubelen, in alle stijlen, die heel erg betaalbaar zijn. Laat dat nu net onze specialiteit zijn. Bekijk gerust even ons aanbod op onze webshop, en kies er wat leuke meubelen uit die jouw stijl kunnen aantonen. En vergeet niet: durf origineel te zijn.

4. Gebruik je muur

Muren: je hebt er sowieso een paar in je studentenkamer. Gebruik ze! Hang wat planken aan de muur om je boeken op te plaatsen, bevestig kapstokken aan je muur om wat jassen of andere kledingstukken kwijt te kunnen. Het bespaart je allemaal opbergplaats die je anders moet zoeken in meubelen, die dan weer je kamer overvol doen lijken. Hier vind je alvast onze wandplanken.