Ook benieuwd naar het geheim voor een goede nachtrust?

- - Categorie Slaapkamer

We spenderen namelijk zo’n 30% van onze tijd in onze slaapkamer. Op Valentijn komen daar vaak heel wat uurtjes bij. We kunnen er dus niet om heen: het is cruciaal om een goed gevoel te hebben in je slaapkamer. Dit kan door aandacht te schenken aan bepaalde zaken, zoals:

  • Zorg dat je slaapkamer leuk is ingericht. Dat zorgt voor een ontspannen en beter gevoel, waardoor je ook beter en makkelijk kan slapen.
  • Ventileer de kamer voldoende overdag, of slaap zelfs met het raam op een kiertje. Frisse lucht bevordert de kwaliteit van je slaap.
  • Met een donkere vloer creëer je een prettiger gevoel bij het opstaan, aangezien je op die manier minder licht waarneemt bij het opstaan.
  • Zorg dat het bed groot genoeg is. Een te klein bed is één van de belangrijkste oorzaken van een slechte nachtrust. Hier vind je alvast onze uitgebreide collectie eenpersoonsbedden en tweepersoonsbedden.
  • Zorg dat het bed centraal staat. Een bed plaats je nooit in een hoek of met de zijkant tegen een muur. Hou genoeg ruimte aan de zijkanten van het vrij, zodat je vlotjes in en uit het bed kan stappen.

“Het allerbelangrijkste blijft natuurlijk de kwaliteit van je bed en je matras.”

Jonas, slaapspecialist bij Meubis

Een goed bed of boxspring zorgt ervoor dat je beter slaapt, ’s morgens meer energie hebt en ’s avonds meer zin hebt om in je bed te kruipen. Ook voor je lichaam, vooral nek en rug, is een kwaliteitsvolle matras van onschatbare waarde.

Bij Meubis helpen wij je graag persoonlijk verder in onze showroom, via de telefoon of via onze chat.

Hier kan je snel alvast snel naar onze collectie surfen: