De trends van 2017 voor een eigentijdse slaapkamer

- - Categorie Slaapkamer

Warme en diepere kleuren

Het gebruike van roze en blauwe pastelkleuren verdwijnt stilletjes aan terug. De kleurtrend voor 2017 is bruin en terraccotta. Het zijn twee kleuren die rust en warmte geven binnen je slaapkamer. Dit in combinatie met groen geeft dit een zeer actuele en hedendaagse indruk. Gebruik dus niet alleen groene verf maar ook veel groene accenten zoals planten en tapijten.

Niet alleen de kleuren worden warmer, maar ook de materialen en de structuren.

Een tapijt met motieven of levendige kleuren

Echt een trend in 2017. Grote tapijten met super trendy motieven of levendige kleuren die elk meubel in je kamer met elkaar verbinden. Ronde tapijten zijn het van het op dit moment en dus niet te missen in je cosy cocon. Zoek zorgvuldig uit hoe je de kleuren in de kamer goed bij elkaar doet passen. Eenmaal gelukt heb je een eigentijdse kamer met een warme en persoonlijke look waar je helemaal tot rust kan komen.

Flatpack meubelen

Eenvoudig te monteren meubelen maar ook gemakkelijk te demonteren meubelen. Geen eenvoudigheid wanneer je verhuist. Dit wordt meer en meer belangrijk. Vraag dus zeker hoe de meubelen geleverd worden voor je ze bestelt. Makkelijker natuurlijk om een gedemonteerd meubel te verhuizen dan een mastodont van een kast in- en uit te laden zonder deze te beschadigen. Zou zonde zijn toch? Één van de grootste voordelen van onze meubelen is dat ze eenvoudig zelf te monteren en te vervoeren zijn. En als je ze toch wilt laten monteren? Dat kan gewoon ook. Vraag er naar bij één van onze specialisten, die helpen je graag verder.

Samengevat:

  • Een gedurfde, meer avant-garde stijl zullen de interieurs gaan uitstralen in 2017. Meer en meer zien we designers die zich baseren op de jaren '20 van de vorige eeuw.
  • Vergeet zeker niet om planten, planten, planten, planten te gebruiken. Hadden we ook al vermeld dat je veel planten moest gebruiken? Gebruik dan echt veel planten. 
  • Kijk gerust even online naar de laatste actuele trends. Kijk wat bij jouw stijl past, bij je gevoel en probeer zo je eigen aparte stijl te creëren.