5 voordelen van een boxspring

- - Categorie Slaapkamer

De boxspring is populairder dan ooit en geen enkel bed kan er nog aan tippen! We zijn even gaan vergelijken, en hebben gemerkt dat 70% voor een boxspring kiest, de overige 30% kiest toch nog voor een (tweepersoons)bed. Het bed en het hoofdbord van een boxspring is meestal bekleed met stof of imitatieleder. De combinaties en mogelijkheden zijn eindeloos. Maar wat zijn nu de grote voordelen van een boxspring?

1. Optimale ondersteuning

Een boxspring is het perfecte bed als je opzoek bent naar de juiste ondersteuning, het heeft biedt dubbele ondersteuning en geeft druk op de punten waar het lichaam het nodig heeft. 

  • Met een elektrische stel je alles in naar jouw wensen.
  • Op de punten waar je het nodig hebt biedt het steun.
  • De juiste ondersteuning.

2. Eindelijke mogelijkheden

Dit bed kan je in zovele uitvoeringen krijgen als je maar denken kan. Maten, kleuren en de stijl van jouw interieur en jouw wensen kan je doortrekken in jouw boxspring. 

3. Uitstekende ventilatie

In elke boxspring zit er heel wat ruimte tussen de verenstructuur in de matras waar door deze beter zal kunnen ventileren. Deze ideale luchtcirculatie zorgt voor een ideale ventilatie tijdens de nacht. 

  • De ventilatie zorgt voor de ideale verluchting van je matras.
  • De matras kan al je zweet snel kwijt door de plek tussen de veren

4.Voor elk type slaper

Een boxspring is geschikt voor iedereen, of je nu op je buik, rug of zij slaapt iedereen heeft baat bij een boxspring. Het gaat je slaaphouding verbeteren en zal er voor zorgen dat net jij in jouw slaaphouding beter slaapt.

5. Voor een lange tijd

Het laatste voordeel van een boxspring is het feit dat je die bijna voor het leven hebt, want deze zijn zo duurzaam en gaan jou het zelfde comfort blijven bieden alsof hij net geleverd is. Jouw boxspring is eentje die zichzelf bijna onderhoud en dat zal je ook merken, jouw slaap gaat er op vooruit en je kan lang geniet hebben van jouw eigen prachtige boxspring. 

Nog meer tips nodig?

Heb je nog meer tips nodig over het inrichten van je slaapkamer? Check even onze andere blogs in de categorie Slaapkamer. Je leest er o.a. hoe je een goede nachtrust tijdens de wintermaanden garandeert, of waar je moet op letten om een kleine slaapkamer in te richten.

Op zoek naar een nieuw bed/boxspring?

Neem gerust een kijkje op onze webshop, onder de categorie Slaapkamer. Heel wat mensen zweren bij een boxspring, en zouden nooit nog zonder kunnen. Uiteraard kunnen tweepersoonsbedden ook een perfecte nachtrust garanderen, op voorwaarde dat er een goeie matras op ligt natuurlijk. Als we je ergens mee kunnen helpen, horen we het graag.