Blog artikels in de categorie Onderhoudstips

Vlekken verwijderen uit leer

- - Categorie Onderhoudstips

Leder stalen

Mensen kiezen vaak voor een lederen salon omdat die makkelijk in onderhoud is. Dat is op zich niet gelogen, maar laat ons duidelijk zijn: leder heeft wel degelijk onderhoud en aandacht nodig. Leder dat niet of verkeerd onderhouden wordt, zal na enige tijd beginnen verkleuren, vuil worden of zelfs beginnen scheuren. Het is dus zeker niet zo dat je nooit naar je lederen salon hoeft om te kijken. We proberen je hier wat basiskennis mee te geven omtrent het materiaal leder, en hoe je best vetvlekken of andere vlekken eruit verwijdert.

Tips om vlekken uit je tapijt te verwijderen

- - Categorie Onderhoudstips

iStock-588269458

Het zal je maar overkomen. Je bent gewoonlijk zó voorzichtig, maar het onvermijdelijke is gebeurd: je hebt een vlek gemaakt op je tapijt. Eerste tip: panikeer niet. Dat helpt in geen gevallen. In dit artikel laten we je zien wat je best doet om die wijnvlekken, of andere vlekken, op je tapijt te verwijderen.

Hoe reinig en onderhoud je teakmeubelen?

- - Categorie Onderhoudstips

Tuintafel Lion7

Teakmeubelen zijn een prachtige toevoeging aan je tuin. Bovendien is teak makkelijk in onderhoud: het is tropisch hardhout dat van nature beschermende oliën bevat. Daardoor hebben weersomstandigheden nauwelijks invloed. Maar elk meubel vraagt een minimum onderhoud, en dat geldt ook voor teak. Laten we de belangrijkste tips even overlopen.