Contacteer ons via sms: +32460200926 Beschikbaar van 10u tot 23u via chat.

Zij kozen voor MEUBIS: Nucky's Tapas Club

- - Categorie Horeca

Nucky's Tapas Club is een Tapas Bar in Waremme op de Rue de Huy 36. Deze bar werd recentelijk opgericht door de eigenaar Frédéric Jacobs die een nieuwe elan wou geven aan het pand en een leuke plaats wou creëren waar mensen gezellig tapas kunnen delen met elkaar in een vriendschappelijke en familiale sfeer. Bij Nucky's ben je dus op het goeie adres om een leuke, fijne en gezellige avond te beleven met familie en vrienden. Bovendien krijg je er tapas à volonté! Tijdens hun zoektocht naar nieuwe meubelen in de aanloop van Horeca Expo in Gent hebben ze MEUBIS ontdekt. Samen werkten we met hen een leuk concept uit die resulteerde in een kleurrijke zaak met de nadruk op kwaliteit, sfeer en warmte. 

Vertel, wie zijn de gezichten achter Nucky's Tapas Club?

Wij van Nucky's zijn reeds meer dan 25 jaar restauranthouders in Waremme, regio van Luik. Nucky's heeft twee restaurants: een Steakhouse die al ingericht was door Meubis zonder het te weten. "Inderdaad we waren in het verleden via een herverdeler in contact gekomen en hebben zo de kwaliteit van de meubelen ontdekt. Nu, vijf jaar later, ziet er alles er nog piekfijn uit. "De witte kleur van de stoelen is nog volledig intact ook hebben er al enorm veel klanten leuke avonden op doorgebracht", volgens Frédéric, eigenaar van Nucky's.

In ons tweede restaurant, Nucky's Tapas Club, die we recentelijk gerestaureerd hebben serveren wij tapas à volonté. De rode kleur van de stoelen was een uitstekende keuze in combinatie met de felle kleuren tegen de muren en de warme kleur van de wengé tafelbladen.

Hoe zijn jullie bij MEUBIS terechtgekomen?

Het eerste contact kwam via Internet. We waren opzoek naar nieuwe meubelen en kwamen zo bij MEUBIS terecht. Al snel werden we goed geholpen met onze vragen over de producten via de chat en hun aanwezigheid op de aankomende Horeca Expo beurs eind november 2016. De antwoorden kwamen vlot, snel en zeer vriendelijk. Wat ons direct een perfecte eerste indruk gaf. We hebben elkaar dan enkele dagen later ontmoet in Gent wat onze indruk direct opnieuw bevestigde.

Wat heeft jullie overtuigd om met MEUBIS samen te werken?

We hebben Meubis gekozen omdat ze heel vriendelijk, familiaal en heel professioneel voor de dag kwamen. Ze hebben zich volledig geëngageerd vanaf onze eerste ontmoeting om van onze samenwerking een succes te maken. We kregen een heel goed prijsvoorstel en een garantie van de levertijd tegen de opening van onze zaak. Zo bestelden we meer dan 11 meter aan zitbanken, 140 stoelen en de bijhorende tafels. Gezien onze ervaringen met de kwaliteit in ons vorige restaurant konden we niet beter verwachten. 

Hoe zou je kort je ervaring met MEUBIS kunnen verwoorden?

Een super ervaring, ik zou morgen opnieuw direct met hen in zee gaan voor een volgende renovatie. Het is duidelijk dat bij het ontwikkelen van onze toekomstige projecten ook eerst aan Meubis zal gedacht worden. Hyper professioneel, vriendelijk met een hoge graad aan service en, zeer belangrijk, van hun woord zijn. Met daarnaast heel goede prijzen. Kortweg: kwaliteiten en eigenschappen die de dag van vandaag heel zeldzaam zijn.

“Kortweg, wij bevelen Meubis aan!”

Frédéric Jacobs - Propriétaire de Nucky's

Wil je een tafel reserveren bij Nucky's Tapas Club? Dat kan: via hun website: http://www.nuckystapasclub.be/ of hun Facebookpagina: Nucky's Tapas Club.

Nucky's Tapas Club

Rue de Huy 36

4300 Waremme

Téléphone/Fax:

+32 19 32 74 94

Ben jij ook geïnteresseerd in een eventuele samenwerking? Neem gerust contact op met ons via onderstaand contactformulier.

Contactformulier