Contacteer ons via sms: +32460200926 Beschikbaar van 10u tot 23u via chat.

Zij kozen MEUBIS: Ieper Market Square

- - Categorie Horeca

We spraken met zaakvoerster Din Augustinus, die in 2006 gestart is met IeperMarketSquare. "In 2006 ben ik gestart, maar aan de achterzijde van het gebouw. Vanaf midden 2012 en gans 2013 hebben we werken laten uitvoeren aan de 4 verdiepingen vooraan. Die appartement hebben we volledig opnieuw ingericht, mede met de meubelen van MEUBIS. We bieden nu twee verhuurbare delen aan: het hele appartement is geschikt voor groepen van maximaal 12 personen, maar daarnaast kan ook de loft afzonderlijk worden gehuurd."

"We zijn eigenlijk bij MEUBIS terecht gekomen door een simpele zoekfunctie op Google. We kwamen op de website van MEUBIS terecht, en vonden meteen heel wat mooie meubelen tegen uitzonderlijke prijzen. De samenwerking met het team van MEUBIS is vlot verlopen, en we zouden ze dan ook aanraden aan andere mensen. Ook over de kwaliteit van de meubelen zijn we zeker te spreken. We kochten bij hen een tafel, stoelen, een hoeksalon en boxsprings."

Het appartement in gelegen in het centrum van het Belgische Ieper, in het hart van het slagveld van de Eerste Wereldoorlog, aan de Grote Markt. Tegenover het gebouw bevinden zich bekende Lakenhallen en het In-Flanders museum. Het appartement is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Ieper en omstreken.

Bekijk gerust ook even de website van Ieper Market Square. Wil jij samen met ons even bekijken wat MEUBIS voor uw zaak kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier