Contacteer ons via sms: +32460200926 Beschikbaar van 10u tot 23u via chat.

Zij kozen MEUBIS: Hotel Acacia - Blankenberge

- - Categorie Horeca

Hotel Acacia is een hotel in Blankenberge, op wandelafstand van het strand. Het wordt sinds kort uitgebaat door Jan en Catherine, die het hotel een nieuw elan wilden geven. Daarvoor gingen ze op zoek naar een geschikte partner, en kwamen ze uit bij... MEUBIS. Samen sloegen we de handen in elkaar en kwamen we tot een, al zeggen we het zelf, prachtig resultaat. We spraken met Jan en Catherine over hoe het in zijn werk is gegaan.

Vertel, wie zijn de gezichten achter Hotel Acacia?

Wij zijn Jan en Catherine, sinds kort de nieuwe eigenaars van Hotel Acacia in Blankenberge. We wilden een gezellig familiehotel creëren, met onze ligging vlakbij het strand is dat een ideale uitvalshoek voor families met (jonge) kinderen. Het huidige interieur en de infrastructuur waren niet om over naar huis te schrijven, dus we besloten om een complete make-over te gaan uitvoeren.

Hoe zijn jullie bij MEUBIS terechtgekomen?

Dat is heel toevallig gebeurd. Via Google waren we op zoek naar een meubelzaak in onze buurt. We kwamen al snel op de mooie website van MEUBIS terecht en het aanbod maakte indruk op ons.

Wat heeft jullie overtuigd om met MEUBIS samen te werken?

Onze ontmoeting op de horecabeurs in Gent was zeer positief. We hadden daar eigenlijk onmiddellijk een positief gevoel en hadden vertrouwen in de mensen van MEUBIS. 

Hoe zou je kort je ervaring met MEUBIS kunnen verwoorden?

Er overheerst één gevoel: dankbaarheid. We hebben prachtige meubels kunnen aankopen voor ons hotel, van bedden en boxsprings tot tafels en stoelen voor de eetruimte. Ook kleerkast en bureaus werden allemaal bij MEUBIS aangekocht. De zachte prijs die we voor dit alles betaalden was ook heel leuk meegenomen. Het hotel zit sedert de renovatie constant volgeboekt, dus we kunnen zeker niet klagen.

Situatie voordien:

De situatie na de make-over:

Wil je een verblijf boeken in Hotel Acacia? Dat kan natuurlijk, gewoon hier even klikken.

Hotel Acacia
Vanderstichelenstraat 9
8370 Blankenberge

Telefoon/Fax:
+32 50 41 43 83


Ben jij ook geïnteresseerd in een eventuele samenwerking? Neem gerust contact op met ons via onderstaand contactformulier.

Contactformulier