Contacteer ons via sms: +32460200926 Beschikbaar van 10u tot 23u via chat.

Zij kozen MEUBIS: Holy Food Market - Gent

- - Categorie Horeca

In onze categorie 'Zij kozen MEUBIS' zullen we u geregeld iemand voorstellen die met ons heeft samengewerkt om zijn interieur te vernieuwen. In deze blog stellen wij u de Holy Food Market voor, een vernieuwend concept die eigenlijk weinig tot geen intro meer nodig heeft. Deze Gentse hotspot op het Beverhoutplein heeft in geen tijd de harten weten te veroveren van heel wat Gentenaren, en lokt zelfs mensen van ver naar de Arteveldestad om te komen proeven van de wereldkeuken die zij onder één dak aanbieden.

Het pand, de oude Baudelo-abdij in het hart van de stad, werd op een unieke manier ingevuld. Geïnspireerd door de voedselmarkthallen in Barcelona, Kopenhagen, Lissabon en Rotterdam, wilde Ladislas Leys ook in Gent een begrip neerzetten. Dat is aardig gelukt, heel wat vooruitstrevende en toonaangevende 'food entrepreneurs' en merken kwamen naar Gent en wilden deel uitmaken van dit prestigieuze project. Namen als Magnum Pleasure Store, Frank&Brut, Taberna Lisboa en Bubba klinken als muziek in de oren en zorgen voor een smakelijk ensemble. Wij spraken met Niotis Simoens, verantwoordelijke en onze contactpersoon tijdens de samenwerking.

Hoe zijn jullie bij MEUBIS terechtgekomen?

Voor onze H-Club, onze nieuwe Boutique Club & Bar op de eerste verdieping van de Holy Food Market, waren we nog op zoek naar bartafels als inrichting. Samen met Ladislas wisten we perfect hoe we wilden dat het eruit zou zien, dus het was enkel nog zoeken naar de juiste partner. Toen we in een andere zaak de bartafels van MEUBIS zagen staan, hebben we besloten om onmiddellijk contact op te nemen met hen. Uit de eerste gesprekken bleek dat zij perfect konden begrijpen waar we naartoe wilden, en dit ook binnen een vrij snelle termijn konden realiseren. De keuze was dus vrij snel gemaakt.

Wat heeft jullie overtuigd om met MEUBIS samen te werken?

De combinatie van alles eigenlijk. Van bij het eerste contact verliep alles vlot, we hadden meteen het gevoel dat MEUBIS begreep waar we naartoe wilden, en uit alles bleek dat zij ook professioneel genoeg waren om dit alles uit te voeren naar onze wensen. Ook de levertermijn was correct, en werd ook altijd gerespecteerd. MEUBIS staat erom bekend lage prijzen te hanteren, dus ook op dat vlak was er van onze kant niet veel twijfel. 

“Een perfecte service, een vlotte communicatie en een bevredigend resultaat”

Niotis Simoens, verantwoordelijke Holy Food Market

Hoe zou je kort je ervaring met MEUBIS verwoorden?

Een perfecte service, een vlotte communicatie en een bevredigend resultaat. We zijn heel tevreden dat we bij MEUBIS zijn terecht gekomen, en zijn best trots op het resultaat. Wie het resultaat wil komen bekijken, is tijdens de Gentse Feesten zeer welkom in onze H-Club op de eerste verdieping van de Holy Food Market. Er zijn elke avond DJ's die je het feestje van je leven zullen bezorgen.

Meer info over de Holy Food Market? 

Holy Food Market
Beverhoutplein 15
9000 Gent

hello@holyfoodmarket.be
www.holyfoodmarket.be

Ben jij ook geïnteresseerd in een eventuele samenwerking? Neem gerust contact op met ons via onderstaand contactformulier. 
Benieuwd naar onze andere horecablogs, of de algemene blog? Neem gerust een kijkje.

Contactformulier