Contacteer ons via sms: +32460200926 Beschikbaar van 10u tot 23u via chat.

Zij kozen MEUBIS: Camille & Ward

- - Categorie Horeca

Onlangs richtten we dè airbnb van Gent in bij Camille en Ward. Een jong en dynamisch koppel dat nu sinds 1 jaar verhuisd is naar de Vlaanderenstraat, het hartje van Gent. We stelden hen enkele vragen waar ze met veel plezier en enthousiasme en in alle eerlijkheid op antwoordden. 

Korte schets van wie jullie zijn, wat jullie allemaal doen

Wij zijn een jong en dynamisch koppel dat nu sinds 1 jaar verhuisd is naar de Vlaanderenstraat, het hartje van Gent. Ward heeft zijn passie in de voetbal gevonden, een sector waarin hij zowel de rol van speler, mentor àls coach op zich neemt. Sport is voor ons een hoofdorde. We staan ermee op en gaan ermee gaan slapen. Ikzelf heb mijn heil als gemeenteraadslid gevonden. Door mijn engagement in de politiek, werd Gent, voor ons als koppel, meer dan een stad. Het is onze thuis, ons heden en bovenal onze toekomst. Dat is Gent voor ons, en dat willen wij heel graag met jullie delen. 

Hoe zijn jullie bij Meubis terecht gekomen?

Lang hebben wij niet gezocht. Toen wij besloten om een deel van onze leefzone voor jullie, de citytripper, in te richten zijn we vrijwel onmiddellijk naar Meubis gestapt. Zonder spijt, laat dat duidelijk zijn. Meubis heeft zijn imago al lang mee. Als je op zoek bent naar een ongeziene commitment van een meubelhandelaar, dan ben je hier aan het juiste adres. De mogelijkheden bij Meubis zijn onbeperkt. Kwaliteit wordt hier hoog in het vaandel gedragen. Dat wisten wij, en dat werd ons ook, zoals verwacht, keer op keer verleend. 

Wat heeft jullie overtuigd om met ons samen te werken?

De catalogus van Meubis is zo goed als onbeperkt. Als je als jong koppel beslist om jouw leefzone deels her in te richten, dan ben je op zoek naar alle mogelijkheden die er voor handen zijn. Een herinrichting is namelijk geen sinecure. Dit vereist inlevingsvermogen en een visie. Als je dat niet hebt, of toch, als je dat nòg niet hebt, dan heb je geen nood aan beperking, dan heb je nood aan vrijheid. Voor ons is dat een kenmerk van Meubis. Bovendien verwacht je op zo’n moment professionele sturing. Namelijk, personeel dat jou vertelt wat mogelijk is, maar bovenal waarom iets niet mogelijk is. Ook die expertise vonden wij terug bij Meubis. Het zijn die ervaringen, die ons keer op keer overtuigd hebben van onze keuze om met Meubis aan de slag te gaan. 

                        Hoe zou je kort in een slagzin je ervaring met Meubis verwoorden?

“Een revelatie in de meubelsector. Zonder twijfel. Professioneel, betrouwbaar en persoonlijk. ”

Camille Daman

Er even tussenuit in het mooie Gent?

Binnenkort er even tussenuit in Gent? Dat kan dus op deze romantische B&B uitgebaat door dit fantastische en enthousiaste koppel. Hieronder vind je alvast alle gegevens. Camille en Ward helpen je dan met veel plezier verder.

Vlaanderenstraat 56

9000 Gent

m: 0499 38 32 41

@: Ward.diricks@gmail.com

Online reserveren doe je hier.