Waarom designmeubelen kiezen?

- - Categorie Algemeen

De designmeubelen zijn terug van weg geweest en ze komen in alle vormen, maten en prijs klassen, ze zijn veel vernieuwender en ook meer bereikbaar geworden. Kortom voor ieder wat wils! Jouw interieur een upgrade geven kan dus nu zonder daar veel voor te betalen!

Design is tijdloos

Design meubelen zijn tijdloos aangezien ze niet alleen exclusief ogen maar ook nog eens overal passen en niet gaan vervelen. Ga voor witte design meubelen deze hebben nog een groter aandeel in een tijdloos interieur.

Hoogglans of mat?

Deze keuze is bepalend voor de sfeer die je wil scheppen binnen jouw woning. Als je gaat voor een mat meubelstuk dan kies je er voor om het simpel te houden zonder al te veel op te vallen of gewaagder te gaan. Kies je daarentegen voor een glanzend oppervlak dan ga je voor het volledige pakket van jouw meubelen. Deze gaan de exclusiviteit van het design interieur nog exclusiever maken en er ook voor zorgen dat je ruimte en de lichtinval nog meer belicht worden.

 

Wit is makkelijk

Los van het feit dat je met witte meubelen misschien wat meer moet afstoffen ind e toekomst heb je wel het voordeel dat deze met alles te combineren vallen. Wit is een universeel voor combineren. van Kleuren tot houtsoorten tot steen etc. Combineer zoveel mogelijk met donkere tinten. Deze gaan jouw interieur naast het designaspect een upgrade geven! 

Er zijn op dit moment heel wat designstoelen die speciaal in het wit worden gemaakt aangezien wit het nieuwe kleur is van 2017, het is een echte hype aan het worden, Misschien kan jij al goed starten door opzoek te gaan naar de perfecte witte stoel binnen ons aanbod?

Tip voor het kiezen van design:

Een designstuk gaat je huis direct dat extraatje geven waar jij naar zocht. Wij raden je aan om het te beperken tot 1 à 2 stuks per ruimte, aangezien het een eye-catcher is eentje die de sfeer in de kamer ook direct zal zetten. Ga voor een tijdloos stuk waar je lang van kan genieten, en zoek naar de leukste stukken en neem je tijd hier voor! 

De visie van Design

Design is een meerwaarde aan het interieur net omdat het gaat over het design! Vele van de woningen worden ingericht met de meest opvallende en aanwezige meubelstukken terwijl een designmeubel subtiel aanwezig is en toch je interieur een meerwaarde geeft. Het is eleganter en gestroomlijnd het is een goede investering want de waarde blijft behouden. Kijk naar het design van de jaren 50 en 60 zelf dit oogt nu nog altijd modern en fris.

Design is terug hip en bereikbaar voor iedereen!Interieur inspiratie nodig?

Ben je op zoek naar frisse en leuke ideeën voor je interieur? Ontdek onze andere blogs of bekijk onze webshop