Contacteer ons via sms: +32460200926 Beschikbaar van 10u tot 23u via chat.

Ons elftal voor de zomersolden 2018

- - Categorie Algemeen

Meubis maakt zijn definitieve selectie bekend: dit zijn onze elf toppers, die het verschil zullen maken tijdens de zomersolden 2018. We hebben ervoor gekozen om aan te treden in een 4-3-3 opstelling. We stellen graag even onze sterspelers voor in deze blog, met de nodige tekst en uitleg. Laat ons gerust weten welke jouw favoriete speler is deze zomer.

De aanvallers (boxsprings)

#9 - Boxspring Brindisi

Boxspring Brindisi kan cijfers voorleggen waar andere spitsen van zullen duizelen. Dankzij zijn uitzonderlijke korting van 27% zal hij ook deze zomer opnieuw potten breken. Brindisi wordt geleverd inclusief matras, koudschuim topper en hoofdbord. Hij is beschikbaar in 3 afmetingen en 5 kleuren. Deze boxspring wordt compleet geleverd zoals op de foto: stevige binnenveren matras, koudschuim topper, 2 stevige onderstellen inclusief de poten en het elegante hoofdbord.

#11 - Boxspring Senna

Op de linkerflank vinden we boxspring Senna. Met zijn korting van 20% is hij ook deze zomer in staat om voor heel wat dreiging te zorgen voorin. Zijn verfijnde stijl en afwerking zullen ongetwijfeld voor heel wat gevaar zorgen. Deze boxspring wordt compleet geleverd zoals op de foto: 7-zones pocketveren matras, koudschuim topper, 2 stevige onderstellen inclusief de metalen poten (anders dan op de foto!) en het elegante hoofdbord.

#7 - Boxspring Amsterdam

Op de rechterflank zal boxspring Amsterdam voor de acties moeten zorgen. Met zijn korting van 20% zijn we nu al zeker dat hij menig harten zal breken. Qua stijl is hij anders dan zijn medespelers voorin, wat ervoor zorgt dat we met een gebalanceerde aanvalsformatie richting solden trekken. De Amsterdam is in grijze of zwarte stof verkrijgbaar, en komt altijd inclusief matras, stevige koudschuim topper en hoofdbord.

De middenvelders (hoeksalons)

#10 - Hoeksalon Mateo

De meest aanvallende van de hoeksalons, is hoeksalon Mateo. Dankzij zijn creativiteit en frivoliteit is hij de aangewezen speler om het verschil te maken. In combinatie met zijn korting van 20%, verwachten we dat hij heel wat potten zal breken. Deze hoeksalon is verkrijgbaar in verschillen de kleuren en is steeds uitgerust met een bedfunctie en opbergkoffer. En uiteraard krijg je er gewoon de 2 poufs gratis bij. Eén van de grote vedetten van dit elftal. 

#8 - Hoeksalon Luton

Misschien de meest moderne middenvelder in ons team. Een goeie mix tussen creativiteit en degelijkheid. Over het algemeen geroemd om zijn soberheid, maar in de afwerking toch heel verfijnd en frivool. Moderne hoeksalon Luton wordt altijd geleverd met bedfunctie, opbergkoffer en verstelbare hoofdsteunen. Zowel in stof als in PU-leder verkrijgbaar, in ontzettend veel kleuren. 

#6 - Hoeksalon Kamille

De onmisbare schakel in het elftal. De betrouwbare factor. Geroemd om zijn degelijkheid, soberheid en duurzaamheid. Hoeksalon Kamille is ook deze soldenperiode opnieuw sterk afgeprijsd. Deze hoeksalon heeft een zeer moderne uitstraling en is een echte topper. Hoeksalon Kamille is online beschikbaar in 5 kleuren. Meerdere kleuren verkrijgbaar in onze showroom.

De verdedigers (eetkamers)

#5 - Eetkamer Lips

Links in de verdediging komt Eetkamer Lips. Vrij nieuw in ons elftal, maar we verwachten er heel veel van. Zijn immense populariteit heeft hem op korte termijn in de ploeg gebracht, en we vermoeden dat hij zijn plaats daar ook echt zal verdienen. Ook Yentl Keuppens verklaarde onlangs grote fan te zijn, wat uiteraard al heel wat betekent. Deze eetkamer uit Collectie Lips wordt steeds geleverd met: tafel Lips van 180cm, dressoir Lips van 200cm en een barkast Lips.

#4 - Eetkamer Els

Een verdediger hoort stevig, oerdegelijk en misschien ook wel een beetje sober te zijn. Eetkamer Els voldoet aan alle voorwaarden, met glans. Eetkamer Els is afgewerkt in het kleur San Remo eik. De eetkamer omvat een dressoir (220cm), een vitrine (130cm) en een eettafel (180cm), allemaal uit de collectie Els.

#3 - Eetkamer Poznan

De rots in de branding achterin. Wat een degelijkheid, wat een korting. Maar liefst 40% op deze eetkamer. We kunnen er dus vrij zeker van zijn dat deze eetkamer er zal staan tijdens de zomersolden. 

#2 - Eetkamer Bert

Op rechtsback posteren we eetkamer Bert. Ook hij blinkt uit in stevigheid en degelijkheid, in combinatie met moderne en aanvallende impulsen. Het is een moderne eetkamer met industriële invloeden, dankzij de zwarte tafel met kruispoten. 

#1 - Slaapkamer Lizo

In doel kiezen we voor slaapkamer Lizo. Slaapkamer Lizo is een stevige, mooie slaapkamer afgewerkt in het kleur White Wash. De slaapkamer wordt samen geleverd met tweepersoonsbed (140x200), twee nachttafeltjes, kleerkast met 4 schuifdeuren (220cm). Een op en top betrouwbaar sluitstuk in doel. Met zijn 20% korting, twijfelen we geen moment aan de prestaties van deze slaapkamer.

We wensen even te benadrukken dat alle meubelen die de uiteindelijke basiself niét hebben gehaald, ook topmeubelen zijn, die eveneens hun kans in de selectie hadden verdiend. De keuze om die meubelen niet te selecteren is dan ook puur tactisch.

Contactformulier