Contacteer ons via sms: +32460200926 Beschikbaar van 10u tot 23u via chat.

Meubis opent zijn vernieuwde winkel

- - Categorie Algemeen

Gezien het succes van onze webshop de voorbije jaren, is Meubis recent uitgegroeid tot een begrip in België, maar ook Nederland en zelfs Frankrijk. Heel wat mensen komen dan ook van vrij ver om de meubelen ook even te bekijken in onze showroom. Om die klanten beter te kunnen helpen, en natuurlijk ook de klanten van in de buurt, hebben we een grote beslissing genomen. We openen namelijk een nieuwe winkel. De locatie blijft dezelfde, maar de oppervlakte wordt maar liefst 2x zo groot. En een dubbele oppervlakte betekent uiteraard dubbel zoveel aanbod in de winkel. 

Het gedeelte dat wordt behouden, zal voornamelijk bestaan uit eetkamers en salons. De bedoeling is dat we daar de collectie gaan uitbreiden, en dus meer zullen kunnen tentoonstellen. Daarnaast zullen we ook decoratie toevoegen in de winkel, zodat je echt het interieur gevoel krijgt. Bij Meubis zul je met andere woorden het totaalpakket kunnen verkrijgen, tot dat lampje voor op je bureau of de kaarsenhouder voor op je dressoir toe.

Het nieuwe gedeelte naast de bestaande winkel, zal hoofdzakelijk een paradijs worden voor alles wat te maken heeft met slapen. Je vindt er boxsprings, van basismodellen tot luxe uitvoeringen met elektrische bediening op afstand, matrassen, complete slaapkamers, lattenbodems, kinderkamers en ook babykamers. Ook hoofdkussens en dekbedden kun je hier vinden. Ook op vlak van slapen zul je dus het totaalpakket kunnen bekomen bij Meubis.

De openingsuren van de vernieuwde winkel blijven gelijk aan de huidige openingsuren. Je kan bij ons terecht van 10u tot 18u30 van maandag tot zaterdag, en de zondag van 13u tot 18u. Enkel de dinsdag is onze showroom gesloten.

Showroom Meubis:
Koning Leopoldlaan 83
9990 MALDEGEM