In de kijker: Collectie Vipack 2020

- - Categorie Algemeen

Vipack Kinderkamers

Vipack is een Belgische meubelfabrikant die hippe baby-, kinder-, fun- en jeugdkamers in diverse stijlen en kleuren aanbiedt. Dit bedrijf maakt meubelen om de nieuwste trends te introduceren in de kamer van je kind zodat je kind in stijl het leven door kan.

5 nieuwe Vipack collecties

Laat je kind baden in weelde met de 2020 collecties van Vipack. 5 nieuwe ontwerpen, van een moderne kamer met minimalistische toetsen en zachte kleuren die je kind voorbereid op de toekomst, tot een speelse kamer met een avontuurlijke afwerking zoals een huisje aan het uiteinde van het bed die de jeugd van je kind zo plezierig maken. Kortom zullen de dromen van je kind in deze 5 nieuwe collecties uitkomen.

Vipack Azalea kinderkamer

Een kamer die jarenlang mee kan en altijd stijlvol blijft. De Azalea editie heeft een strak en tijdloos design volledig in het bruin of zwart dat perfect past in een minimalistische ruimte. De details zoals de afgeronde grepen van de kasten en hoeken van het meubilair zorgen voor een zacht contrast in je interieur. Daarbij zorgen de donkere kleuren ervoor dat je de kamer heel persoonlijk kan inrichten met decoratie die je elke dag terug verwelkomen.

Vipack Billy kinderkamer

Een strak afgewerkte kamer nodig dat heel modern oogt met een speelse toets? De Billy editie is verkrijgbaar in tijdloos grijs, terra roze, olijfgroen of hemels wit om je kamer heerlijk rustgevend te maken. Daarbij zorgen kleine details zoals de lijnen op de panelen, de afgeronde hoeken en de schuine gouden pootjes voor een heel stijlvolle look die de kinderkamer harmonieus maken. Kortom ideaal voor een moderne of Scandinavische woonstijl.

Vipack London kinderkamer

Simpele onopvallende kleuren met een strak design waar de details een stijlvolle toets geven aan de kamer. Met de London editie richt je de kinderkamer in zodat je kind klaar is voor de toekomst. Antracietgrijs of hemels wit worden gecontrasteerd door het natuurlijke hout van de deurgrepen en de forse poten van de meubelen. Simpelweg een moderne en tijdloze collectie die in elke kamer past zodat je kind zijn/haar eigen creativiteit kan gebruiken om de ruimte in te richten. 

Vipack Dallas kinderkamer

Perfect voor de avontuurlijke zielen onder je kinderen. De Dallas kinderkamer biedt een bed aan dat eruitziet als een huis zodat je kind er een persoonlijk kasteel van kan maken. Je kleine avonturier heeft keuze uit twee varianten binnen deze collectie om comfortabel te slapen. Daarbij zorgen het natuurlijke hout of het hemels wit voor een gezellige sfeer die om je prins of prinses rustig te slapen te leggen. Zin in een pyjamaparty? Deze bedden beschikken ook over een onderschuifbed om een extra slaapplaats te maken.

Vipack Casami kinderkamer

Beeld je in dat je een gezellige beach cottage hebt aan het strand met azuurblauw water. Laat je kind het ideale huisje aan zee maken met de speelvolle huisbedden en kasten van de Casami kinderkamer. Deze collectie zorgt ervoor dat je ontdekkingsreiziger even heerlijk kan relaxen in een rustige atmosfeer terwijl de zachte kleuren zoals roze, blauw, grijs en wit een lichte tint geven aan de ruimte. Zo wordt je kind elke dag wakker met een glimlach. 

Klaar voor de toekomst

Vipack Furniture richt zich met deze 5 nieuwe collecties op de toekomstige behoeften van je kind en de huidige woontrends. Buiten de huidige collectie die tot ieders verbeelding spreekt vormen de diverse ontwerpen en kleuren van de nieuwe collectie elk een prachtig basisinrichting waarin je kleine spruit de vrije loop kan. Daarbij zorgen de kwalitatieve materialen zoals het massief Scandinavisch grenenhout ervoor dat je kind dag na dag met een glimlach wakker wordt.

Daarnaast hebben de ontwerpers goed nagedacht over de toekomst van deze meubelen. Heb je een simpele, tijdloze kamer nodig waarin je kind kan opgroeien? Dan kan je zeker iets vinden in de collectie Billy en Azalea. Wil je graag de kamer wat verder uitbreiden met een antraciet grijze bureautafel om het huiswerk op te doen, dan biedt de London collectie hiervoor zeker een oplossing. Liever iets speels zodat je lieverd even kan ravotten? Kijk gerust eens wat de Dallas en Casami kinderkamer je kunnen aanbieden.

Of je nu voor design of functioneel gaat. De 2020 collectie van Vipack Furniture zorgt ervoor dat jij de perfecte kamer hebt om in op te groeien.

Nog meer inspiratie nodig?

Wil je nog meer inspiratie om een kinderkamer in te richten? Ontdek hier nog meer kinderkamers van Vipack of het aanbod baby- en kinderkamers van Quax.

Nog vragen over de Quax Collectie of wil je bestellen?

Contacteer ons gerust via onderstaand formulier.

Contactformulier