In de kijker: Collectie Kiddy

- - Categorie Algemeen

TIBE7014-01

We hebben bij MEUBIS heel wat verschillende artikelen op de webshop, en ook heel wat uitgebreide collecties. Toch zijn er altijd enkele collecties die bij heel wat mensen in de smaak vallen. We merken dat door de vele vragen over die meubelen, maar uiteraard ook omdat ze heel vaak besteld worden. Eén van die collecties is de collectie Kiddy. We begrijpen het uiteraard wel, het is een prachtige collectie met kindermeubelen, van 100% Belgische makelij. Kwaliteit gegarandeerd en een heel mooi design. We nemen je hier even mee doorheen de collectie Kiddy, met zijn oneindige mogelijkheden.

De babykamer

Laat ons beginnen bij de allerkleinsten. In deze collectie Kiddy heb je alles om een prachtige babykamer in te richten. Wat wij steevast tot de babykamer rekenen is het babybed (uiteraard), een commode met luiertafel en een kleerkast. Babybed Kiddy is een heel mooi babybed, afgewerkt in een witte kleur, met verfijnde pootjes in massief dennenhout. Commode Kiddy bevat 3 laden, met nog een open ruimte bovenaan om spullen in op te bergen. Je kunt de commode ook zonder luiertafel bestellen, maar voor de babykamer is dit uiteraard een heel praktische toevoeging. In de babykamer Kiddy wordt vaak Kleerkast Kiddy 2-deurs gekozen, maar uiteraard kan je daar ook denken aan de toekomst en gaan voor de Kleerkast Kiddy 3-deurs

De kinderkamer

De kinderkamer Kiddy is heel populair op dit moment. In deze collectie heb je namelijk alles om een heel hippe kamer te maken. In een kinderkamer rekenen wij meestal een eenpersoonsbed, een nachtkastje en een kleerkast. Eenpersoonsbed Kiddy is een hip model, met een leuk design. Een leuke extra aan dit bed, zijn de keuzemogelijkheden qua kleur. Je kan dit bed namelijk in wit verkrijgen, maar ook in grijs, muntgroen of lichtroze. Voor de kinderen die de overgang maken van babybed naar eenpersoonsbed, kan er ook een bedbeveiliging besteld worden, zodat ze niet uit hun bed rollen. Nachtkastje Kiddy is een sober model, die qua design natuurlijk perfect bij het bed past. Bij de kinderkamer Kiddy wordt meestal een Kleerkast Kiddy 3-deurs verkocht, aangezien kinderen van die leeftijd al een grotere kleerkast kunnen gebruiken. Zeker de meisjes, maar ook de jongens, toch? 

Uitbreiding van de kinderkamer

Wordt je kind ondertussen al wat groter, of komen er geregeld eens vriendjes slapen? In de collectie Kiddy heb je ook nog heel artikelen om de kinderkamer uit te breiden. Een heel cool item is het tipibed Kiddy. Deze is verkrijgbaar in de afmeting 90x200cm, dus een volwaardig eenpersoonsbed, maar ook kleiner, namelijk 70x140cm. Deze wordt dan vaker als 'speelbed' gebruikt, of als plek om te chillen. Wat ook in trek is bij jonge kinderen, is de hoogslaper Kiddy. Het onderstel is gemaakt van massief dennenhout, net als de stevige ladder. Onder het bed is genoeg ruimte om een kamp te bouwen, trouwens. Ook het stapelbed Kiddy is superhandig om plaats te winnen. Bij deze bedden zijn de lattenbodems altijd inbegrepen. Een andere optie is een bedlade Kiddy, die probleemloos onder het eenpersoonsbed Kiddy schuift. Daardoor verlies je geen plaats als hij niet gebruikt wordt, en tover je hem heel makkelijk tevoorschijn als een vriendje blijft slapen. 

Decoratie voor de kinderkamer

Wat wij zelf ontzettend leuk vinden aan de collectie Kiddy, zijn de extra's die je kinderkamer compleet kunnen maken. We denken bijvoorbeeld aan de speelkoffer Kiddy, die kan dienen als boekenrekje, maar ook als bedje voor de speelpop, of gewoon als opbergruimte voor de vele knuffels van je kind. Het is afgewerkt op exact dezelfde manier als de rest van de collectie, waardoor het er echt heel mooi bij past. Voor de wat grotere kinderen hebben we ook een heuse boekenkast Kiddy, met een uniek design. Ook dit kan voor vele doeleinden gebruikt worden, en ziet er echt super hip uit. Wandplank Kiddy is altijd een handige toevoeging, en verkrijgbaar in twee afmetingen. Ze kan perfect boven het bed of het nachtkastje gehangen worden, maar zou ook heel nuttig kunnen zijn boven het bureau Kiddy, voor de kinderen die al eens moeten studeren. Zo creëer je een hele hippe studeerhoek in een prachtige kamer. 

Interieur inspiratie nodig?

Ben je op zoek naar frisse en leuke ideeën voor je interieur? Ontdek onze andere blogs en ontdek onze tips voor een kindvriendelijke inrichting van je woning, of bekijk onze webshop.

Kijk ook eens tussen ons aanbod babykamers voor nog meer inspiratie.