De grote voordelen van een starterspakket

- - Categorie Algemeen

Je bent jong en het kriebelt om alleen te gaan wonen. Maar je eigen stek in te richten, dat kost geld natuurlijk. Bij Meubis hebben we starterspakketten. Die zijn speciaal ontworpen zodat je mooi samenhorende, prachtige meubelen kunt kopen, rekening houdend met jouw budget. Een mooi interieur tegen een voordelige prijs dus. We tonen hier even waar die starterspakketten precies uit bestaan.

Onze starterspakketten

Het concept van onze starterspakketten is op zich vrij simpel. In één pakket, door onze kenners samengesteld, zitten altijd een complete slaapkamer, een complete eetkamer en een (hoek)salon. Deze zijn uiteraard samengesteld zodat ze qua look en design bij elkaar passen, en ook qua prijs binnen dezelfde categorie horen. Zo krijg je een mooi samenhangend geheel, voor een voordelige prijs. Perfect voor jonge mensen die alleen gaan wonen, maar ook voor studenten hebben we speciale studentenpakketten. Uiteraard kan gelijk wie een starterspakket kopen, voor elk budget zijn specifieke starterspakketten voorzien. 

Eetkamer

Een eetkamer is uiteraard een belangrijk onderdeel van je nieuwe woning. In de eetkamer breng je redelijk wat tijd door, maar daarnaast is het in heel wat woningen ook visueel belangrijk. Je eetkamer neemt namelijk heel wat plaats in, dus als mensen op bezoek komen, is de eetkamer iets wat het meest opvalt in de ruimte. Een mooi voorbeeld is Eetkamer Michael, deze heeft een warm, landelijk kleur, maar is toch vrij modern afgewerkt, en past binnen het budget van een jonge starter. 

Een eetkamer bevat altijd

  • Een eettafel (zonder stoelen)
  • Een dressoir
  • Een bar of vitrine kast

Tip: Vul je eetkamer nog verder aan met een TV meubel, salontafel en stoelen!

Slaapkamer

De slaapkamer is uiteraard ook onmisbaar in je nieuwe woning. Heel wat mensen onderschatten het belang van een slaapkamer. Het is dé plek bij uitstek waar je jezelf goed moet kunnen voelen. Dat resulteert in een goeie nachtrust, waardoor je beter kunt functioneren overdag. Onze starterspakketten bevatten dan ook jonge, frisse slaapkamers, afgewerkt in warme, gezellige kleuren. Misschien kan Slaapkamer Wendy jou wel bekoren?

Een slaapkamer bevat altijd

  • Een tweepersoonsbed (zonder matras en lattenbodem)
  • Twee nachtkastjes
  • Een kleerkast

Tip: Vul je slaapkamer nog verder aan met een commode, lattenbodems en matras!

Salons

Een mooi, comfortabel salon is geen overbodige luxe in je nieuwe stek. Het aantal uren dat een mens in zijn zetel doorbrengt is de laatste jaren gestegen. Uitvindingen zoals Netflix e.d. doen daar natuurlijk geen goed aan. Naast de look van je salon, is het uiteraard ook belangrijk dat hij comfortabel zit, zodat je 's avonds tot rust kan komen na een lange werkdag. Hoeksalon Yola is bijvoorbeeld een heel populair model in onze showroom. Met zijn prachtig design ziet hij er heel mooi uit, maar ook qua zitting is hij ontzettend comfortabel.

Onze salons zijn altijd afgewerkt in één van volgende materialen

  • Stof 
  • Leder
  • Imitatieleder

Tip: Kleed je salon aan met een salontafel, TV meubel of bijzettafeltje.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kunnen deze starterspakketten geleverd worden?

Standaard geven we een 4 à 6 weken richttijd door als levertermijn. Deze levertermijnen kunnen altijd een klein beetje verschillen, afhankelijk van de periode waarin u zou bestellen. Op sommige momenten zal de levertermijn inderdaad een 6-tal weken zijn, maar heel vaak kan het ook nog iets sneller. Als je interesse hebt, toets je de levertermijn best nog even af bij iemand van ons serviceteam (via de chat, mail of telefoon) om een actuele levertermijn door te krijgen. Op die manier weet je op voorhand wanneer je de bestelling precies zou mogen ontvangen.

Kunnen we ook een andere slaapkamer/eetkamer/salon kiezen in een bepaald pakket?

Dat kan, maar dan wijzigt de prijs uiteraard mee. De pakketten zijn zo samengesteld bij ons, dat er nog een extra mooie prijs kan gemaakt worden als je die meubelen samen bestelt. Als je beslist om bijvoorbeeld een andere slaapkamer te kiezen, is de prijs gewoon de optelsom van de verschillende producten, zonder de extra korting. Maar het kan uiteraard wel.

Kunnen we ook ons eigen starterspakket samenstellen?

Dat kan, maar de extra korting krijg je dan natuurlijk niet mee. Je kan altijd zelf een (hoek)salon, slaapkamer en eetkamer kiezen, en die dan bij ons bestellen. De prijs zal dan echter gewoon de optelsom zijn van de afzonderlijke prijzen. 

Nog meer tips of inspiratie nodig?

Heb je nog meer tips nodig over het inrichten van je nieuwe woning? Check even onze andere blogs. Je leest er o.a. met welke kosten je allemaal rekening met houden als je alleen gaat wonen, of je vindt er onze 50 tips om vlotter te verhuizen.