5x de perfecte lamp in industriële stijl

- - Categorie Algemeen

Lampen met een industriële look zijn de laatste tijd terug aan een flinke opmars bezig. Veel mensen gaan in een gerenoveerde industriële loft wonen, of bedrijven openen hun kantoor in een oud industrieel pand. Om zo’n interieur helemaal af te maken kunnen industriële lampen dus niet ontbreken.

In onze webshop vind je vanaf nu een ruim aanbod aan industriële lampen. Hangende lampen, staande lampen, bureaulampen,… Keuze genoeg! Hier zijn alvast enkele van onze favorieten.

Hangende lamp Eidas

Deze lamp is opgebouwd uit metalen draad, koord en een dikke veer, waardoor deze lamp een stoere look heeft. 

Dankzij de grote metalen lampenkap is er een grote spreiding van het licht en is ze dus perfect om bijvoorbeeld in het midden van je slaapkamer of salon te hangen.

Deze hangende lamp is verkrijgbaar in antraciet of bruin (distressed metal). 

Hangende lamp Dash

Deze hangende lamp heeft 5 lampjes, elk in een aparte glazen behuizing. 

Deze glazen behuizingen in combinatie met de koperen finish geven deze lamp een warme look.

Staande lamp Cassia 

Deze lamp op statief is ideaal om in je leeshoek of living zetten. 

De lampenkap is verstelbaar en bestaat uit fijne metalen staafjes in koperkleur, voor een warme afwerking.

Bureaulamp Briana 

Bureaulamp Briana is een kleine, metalen lamp op statief die je uiteraard als bureaulamp kan gebruiken, maar ook perfect een plaatsje kan geven in je salon of leeshoek!

Wandlamp Odalis

Wandlamp Odalis is de perfecte lamp om bijvoorbeeld een gang of je slaapkamer te verlichten. Deze lamp is volledig van metaal gemaakt en heeft een verstelbare lampenkap.

Deze lamp is verkrijgbaar in zowel zwart als wit.

Nog enkele tips nodig?

  • Wees niet bang om te experimenteren! Combineer bijvoorbeeld industriële lampen met een modern interieur. Een zwarte, industriële hanglamp kan bijvoorbeeld perfect passen in een strak interieur met witte muren.

  • Gebruik paletten, oude wijnkisten of andere oude meubelen om een warmere sfeer te creëeren in je interieur. Enkele tips en tricks voor het gebruik van paletten of andere houten elementen kan je vinden op onze Pinterest.