10 handige producten om de lockdown te overleven met het ganse gezin

- - Categorie Algemeen

Niets is nog wat het was. Het coronavirus Covid-19 heeft heel wat van onze levens overhoop gegooid. De normale gang van zaken, is helemaal niet zo normaal meer. Door de strenge maatregelen om het de verspreiding van het virus in te perken, zijn heel wat mensen thuis. Sommigen werken van thuis uit, anderen zijn technisch werkloos. Maar ook de kinderen worden best thuis gehouden. Het is een compleet nieuwe en onwennige situatie voor velen onder ons. Wij bedachten 10 handige tips om de lockdown periode goed door te komen, zowel individueel als voor het ganse gezin.

#1 Hoeksalon Letto

Die zetel is plots wel overbevolkt, hé? Heel wat activiteiten zijn de voorbije dagen en weken weggevallen, zowel de yogales van mama, als de fitness sessies van papa. Ook de kinderen kunnen niet langer naar de sportles of de muziekschool. Met z’n allen in de zetel dan maar?

Je zetel leek nooit zo klein! Met Hoeksalon Letto ben je onmiddellijk van dat probleem verlost. De totale breedte van dit hoeksalon is 3 meter en 37 cm, waardoor het gemakkelijk plaats kan bieden aan 5 tot 6 personen. Hij is verkrijgbaar in ontzettend veel kleurencombinaties, zodat je zetel volledig in jouw interieur kan passen. En tijdens deze moeilijke periode, bieden we ook nog eens 40% korting op dit artikel.

#2 Quax schommelstoel voor baby's

Zit je met een baby thuis? Hoewel die nog vrij veel slapen, kunnen ze uiteraard ook enorm veel aandacht en energie vragen, zeker als je thuis moet werken. Gelukkig bestaan daar oplossingen voor. Met de schommelstoel voor baby's van Quax, kun je ze zelfs naast je op tafel of op het bureau zetten. Af en toe een duwtje geven, dat moet nog net lukken toch?

We hebben trouwens ook een schommelstoel voor peuters. Wedden dat die er ook zot van zullen zijn? 

#3 Speelkoffer Kiddy

Is je kind zijn of haar speelgoed al beu? We kennen het verhaal. Ze hebben alles van de wereld, maar niets is goed genoeg. Speelkoffer Kiddy kan misschien een oplossing brengen. Het kan gebruikt worden boekjes in op te bergen, maar kan daarnaast ook perfect dienst doen als bedje voor hun zieke pop. Of misschien zelfs als opbergkoffer voor de gezelschapsspelen. Het biedt heel wat opties, en ziet er daarnaast nog eens mooi uit ook. Verkrijgbaar in verschillende kleuren!

#4 Bed Charlotte

Hoe cool is dit bed?! Het is de perfecte oplossing voor een kleinere kinderkamer. ‘s Nachts doet het dienst als bed, overdag als speelplek voor je kind. Het geeft je kind een eigen plekje, waar ze tot rust kunnen komen, kunnen spelen, een boek kunnen lezen of wat schooloefeningen maken. Het is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Waar wacht je nog op?

#5 Salontafel Ewout

Een gevecht om de salontafel tijdens de gezellige familiale tv avonden? Met salontafel Ewout kun je dit perfect oplossen. Deze set bestaat uit één grote salontafel, met eronder twee kleinere. Daardoor heb je dus niet het probleem van plaatsgebrek, maar als je ze nodig hebt, kun je ze perfect van onder de grote salontafel halen. Het is een salontafel die het enorm goed doet op studentenkoten en appartementen, maar in principe voor iedereen wel een handige toevoeging kan zijn aan de woonkamer.

#6 Elektrische boxspring Caresse

Besteed je wat vaker tijd in bed, nu je het huis niet meer uit mag? Blijf in uw kot, en lees ‘s avonds een boek, kijk naar een film of probeer gewoon wat te relaxen. Met een elektrische boxspring kun je het allemaal zonder uit bed te moeten komen. Deze boxspring bedden bevatten een elektrisch mechanisme, waarmee je het hoofd- en voeteinde kunt verstellen. Met een afstandsbediening kun je bijvoorbeeld het voeteneind wat omhoog zetten, of als je een boek wil lezen, kun je als de boxspring gewoon even rechtop plaatsen, zoals je op onderstaande foto van boxspring Dubai kunt zien.

Grote voordelen hiervan, naast het aangename en luxueuze, zijn natuurlijk de fysieke gemakken van dit systeem. Wanneer je bijvoorbeeld het voeteneind wat omhoog zet, worden je benen en onderrug als het ware ontlast. Je bekken wordt automatisch wat gekanteld, waardoor de spanning op je onderrug onmiddellijk heel wat minder wordt. Je kan het bed dus perfect gaan instellen naar jouw ideale, lichamelijke situatie.

#7 Boxspring Alice

Heb je de tijd om wat langer in bed te blijven liggen, maar staat je budget een elektrische boxspring niet toe? Dat is absoluut geen probleem. De tijd dat boxsprings standaard een dure aankoop waren, is volledig voorbij. Uiteraard kun je ontzettend veel geld uitgeven aan een luxueuze boxspring, maar tegenwoordig kun je ook met een beperkt budget al een leuke boxspring scoren. Boxspring Alice is trouwens een ontzettend populair model, die tijdens de lockdown aan -40% staat. Hij ligt ontzettend goed, en onderin de boxspring heb je ook twee handige opbergvakken. Comfort gecombineerd met het praktische, daar zijn we bij Meubis groot voorstander van. En dat aan een betaalbare prijs, uiteraard.

#8 Schommelstoel voor volwassenen (Quax)

Een fan van quality time met de kinderen? Dat kan perfect met de schommelstoel voor volwassen. Samen boekjes lezen, spelletjes op de iPad spelen of oude foto albums uithalen? In de schommelstoel zit je lekker knus bij elkaar, waardoor zowel de ouders als het kind kunnen genieten van deze zeldzame momenten. Dit coronavirus is natuurlijk in geen enkel opzicht positief te noemen, maar het zorgt er wel voor dat we even onze drukke levens on hold kunnen zetten. En tijd met het gezin, heb je nooit te veel. 

#9 Fauteuil Manzano

Voor wie niet akkoord gaat met de laatste zin: we hebben een plan B. Na al die dagen met je gezin, zal er op een bepaald moment uiteindelijk wel een moment komen waarop je ook waarde begint te hechten aan quality time… alleen. Rustig een boek lezen in alle stilte bijvoorbeeld. We hebben heel wat fauteuils en relaxen in onze collectie, maar fauteuil Manzano is toch een uitblinker op dat vlak. Hij is stijlvol, zit ontzettend goed en is in heel wat kleuren verkrijgbaar. De perfecte fauteuil voor in jouw leeshoek en/of bureau.

#10 Hoeksalon Armando

Als laatste, hebben we nog een heel belangrijke. Tijden van crisis zorgen ervoor dat mensen zich zorgen maken. Dat mensen bang zijn, en met twijfels zitten. Het is een wat donkere periode, ook al komt de zon stilletjes toch de lente voorbereiden. Ons advies: doe eens iets voor jezelf. Doe jezelf een cadeau, breng wat goed nieuws in je leven. Een koopje doen, maakt iedereen gelukkig. Wij hebben momenteel heel wat koopjes, zoals bijvoorbeeld Hoeksalon Armando. Die shop je nu aan halve prijs! Een win/win situatie, jij hebt een nieuwe zetel, én je bespaart dan nog eens 50%. Je goed humeur, krijg je er gratis bij. 

Kun je nog steeds bestellen bij Meubis?

Uiteraard kun je nog steeds online bestellen bij Meubis. De mensen op de bureaus bij Meubis blijven doorwerken, net zoals het magazijn en de chauffeurs.

Gezien deze moeilijke periode hebben we besloten om heel wat extra producten in korting te plaatsen deze maand. Zo kunnen we iedereen een duwtje in de rug geven en jullie een scherpe prijs en een nog betere prijs | kwaliteitsverhouding. De aangeduide levertermijnen worden dagelijks nagekeken en aangepast waar nodig, om een zo realistisch mogelijk beeld te geven van de effectieve wachttijd. Hiervoor houden we rekening met zowel de inkomende informatie van onze partners zelf alsook de internationale nieuwskanalen die de actuele stand van zaken land per land meegegeven.