• Home
 • Black Friday Deals

Black Friday Deals

They are here! Nog tot en met 2 december


Black Friday bij Meubis is dit jaar nóg groter, nóg straffer en nóg langer dan voorheen! Onze Black Friday Sales beginnen vervroegd, op vrijdag 22 november beginnen we eraan, en we gaan gewoon door tot Cyber Monday (2 december). Gedurende deze 10-daagse kun je genieten van gigantische kortingen op alle producten. Je leest het goed, op álle (!) producten. 

Op deze pagina vind je een voorproefje op onze Black Friday Deals.

Black Friday Boxsprings

Tijdens onze Black Friday sale staan al onze boxsprings in korting. Het ideale moment dus om je slaapcomfort een boost te geven. Deze 3 toppers komen binnenkort in "het-is-te-mooi-om-waar-te-zijn" Black Friday korting. Vergeet zeker ook niet een kijkje te nemen naar ons volledig gamma boxsprings want al onze boxsprings krijgen een korting tijdens onze black friday sales. 


Black Friday Hoeksalons 

De prijs van een nieuwe hoeksalon kan al snel oplopen. Zeker als je gaat voor Italiaans leer of een exclusief design. Daarom zijn hoekbanken een ideale aankoop tijdens onze Black Friday sales. Deze drie prachtige hoeksalons krijgen extra veel korting tijdens onze sale. Maar scroll zeker ook door ons volledig gamma hoeksalons om de bank te vinden die volledig bij jou past. 


Trouwens, wist je dat bijna al onze hoeksalons verkrijgbaar zijn in meer dan 200 soorten stof en kleuren? Neem dus zeker contact op met ons om de mogelijke opties te bespreken als je liever gaat voor een andere kleur of stof. 

Black Friday Stoelen 

Deze drie stoelen stelen de show tijdens onze Black Friday sales. Ze zijn niet alleen uber stijlvol maar krijgen deze periode extra veel korting. Al onze stoelen zullen in korting komen te staan dus het loont zeker de moeite om al eens een kijkje te nemen en je verlanglijstje op te stellen. 


Stel je verlanglijstje op 


Al onze producten zullen in korting komen te staan. Bekijk dus zeker onze meest populaire categorieën om je verlanglijstje al op te stellen. Zo sla je zeker de beste deals tijdens onze Black Friday aanbiedingen. 

Black Friday Meubels: Onze populairste categorieën 

Of laat je inspireren op onze blog pagina.

Waarom kopen bij MEUBIS?

 • Gratis levering
  In België, Nederland en Luxemburg leveren wij gratis, op het gelijkvloers. Als er een verhuislift nodig is, kan dat ook via ons geregeld worden, voor de prijs van €120. In alle andere gevallen, is de prijs die je ziet, ook de prijs inclusief levering.

 • Bestel nu voor later
  Wil je nu profiteren van de Black Friday kortingen, maar je bestelling pas later laten leveren? Dat kan perfect. Tijdens het bestelproces krijg je de optie om "Opmerkingen te noteren. Daar noteer je gewoon wanneer de levering voor jou mogelijk is, wij doen het nodige. Meer info vind je op de pagina Kan ik nu bestellen, maar de bestelling later laten leveren?

 • Beste prijs/kwaliteit
  Bij Meubis koop je de beste prijs/kwaliteit. We zijn heel transparant op vlak van prijzen, en hebben geen verborgen extra kosten. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt. In België en Nederland is de levering (op gelijkvloers) ook gewoon gratis. Meer info vind je op de pagina Beste prijs/kwaliteit.

 • 30 dagen bedenktijd
  We gunnen je 30 dagen bedenktijd. In tijden van online kopen is een miskoop altijd mogelijk, dus uiteraard willen we daar ook duidelijk en rechtlijnige afspraken rond maken. Meer info vind je op de pagina over 30 dagen bedenktijd

 • 2 jaar garantie
  Wij geven op alle producten 2 jaar garantie. Scheelt er iets aan je hoeksalon, boxspring, eettafel of stoelen binnen de termijn van 2 jaar? Geef het ons onmiddellijk door, en we doen het nodige ter vervanging en/of herstelling. Alle info vind je op de pagina rond de 2 jaar garantieBlack Friday bij MEUBIS

Bij Meubis spreiden we Black Friday en Cyber Monday wat langer uit. Dit doen we eigenlijk om verschillende redenen.

 • De drukte rond Black Friday leidt tot heel wat bestellingen op een korte periode, wat dan weer een impact kan hebben op de levertermijnen. Door de Black Friday en Cyber Monday te spreiden over twee weken, kunnen we perfect de weergegeven levertermijnen hanteren.
 • Black Friday wordt uiteraard in onze fysieke winkel een item. Mensen die onze winkel bezoeken maar moeite hebben om in Maldegem te geraken tijdens het bewuste weekend, kunnen dat doen dus ook op een ander moment tijdens de 10-daagse doen.
 • We willen niemand forceren om impulsaankopen te doen, wegens tijdsgebrek. Onze Black Friday promoties zullen op 22 november uitgebracht worden, en blijven dus geldig tot 2 december. Neem je tijd, meet goed de plaats die je hebt in je woning, en maak de juiste keuze.

Black Friday

Black Friday is een fenomeen dat is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Het vindt plaats op de dag na Thanksgiving, en opent het seizoen van de kerstaankopen officieel. Winkels pakken in de VS al jaren uit met hun strafste kortingen op deze vrijdag, en de voorbije jaren zien het we hetzelfde terug in België.

Vanwaar de term 'Black Friday'?

Daar is wel wat discussie over. De verklaringen zijn voornamelijk in twee kampen terug te brengen. Het ene kamp zoekt de verklaring in de enorme verkeersdrukte, en drukte in de winkels, op deze koopjesvrijdag. Straten en winkels stonden letterlijk 'zwart van het volk'. Daar zou dan ook de naam Black Friday vandaan komen.

Haaks op die uitleg, staat de verklaring van het tweede kamp. Zij zeggen dat de term voortkomt uit de boekhouding. Heel wat handelaars komen na Black Friday volgens hen in de positieve cijfers, dus 'in het zwart'. Voordien stonden de cijfers onder 0, en die cijfers werden dan ook in rood ingeschreven in de boekhouding. Dat kantelpunt van rode cijfers naar positieve, zwarte cijfers, is volgens hen de verklaring van de naam Black Friday.