• Home
  • Bestel nu voor Later

Bestel nu voor Later

Aan het (ver)bouwen? Meestal is dit een periode van conflicterende emoties. Spanning en nieuwsgierigheid naar jouw afgewerkte project. Frustraties bij onverwachte problemen. Dromerig denken aan het moment dat je op je gemak een kop koffie in je nieuwe keuken gaat kunnen drinken. Stress omdat de deadline weer met een maand verlaat is... Klinkt bekend?

Waarom bestellen voor later

Voor velen komt er op het einde van hun (ver)bouwproject nog een extra zorg bij: Wanneer bestel je je nieuwe interieur? Meestal zijn er twee mogelijke opties. Ofwel bestel je op voorhand. Je kan dan op je gemak je interieur plannen en je gaat onmiddellijk je meubels kunnen installeren als je huis af is. Maar je riskeert dat je, door een onverwachte vertraging, opeens met je nieuwe interieur in een onafgewerkt huis staat… Ofwel wacht je tot je zeker weet dat je klaar bent en ga je daarna pas bestellen. In die situatie kan je je best voorbereiden op een ongemakkelijke overgangsfase waarbij je huis voor enkele weken uit kille naakte ruimtes bestaat. Beide situaties zetten een behoorlijke domper op het plezier van ein-de-lijk je huis afgewerkt te hebben nietwaar?

Bij Meubis willen wij je helpen om zo zorgeloos mogelijk je nieuwe interieur en huis te creëren. Daarom kan je bij ons nu bestellen voor later. Zodra je de afmetingen van je ruimtes weet kan jij eigenlijk al beginnen met het plannen van je interieur. Zo kan je niet alleen alle tijd van de wereld nemen om het interieur te kiezen dat écht bij jou past, maar kan je ook gerust zijn dat, als je huis eenmaal af is, je snel jouw zorgvuldig gekozen meubels geleverd krijgt aan huis! Simpeler dan dat kan het niet worden. Gaat je huis toch een beetje later af zijn dan gepland? Geen probleem! Wij stockeren gratis je meubels tot de effectieve afwerkingsdatum van je huis zodat jij je meubelen pas ontvangt als jij en je huis er echt klaar voor zijn.  

Hoe bestel je voor later?

Klinkt goed toch! De enige vraag die nog resteert is: Hoe maak je hier gebruik van? Bij het plaatsen van de bestelling kan je gewoon bij “opmerkingen’ vermelden wanneer het ongeveer moet geleverd worden. Dan plannen wij het pas in rond die periode. Vertraging opgelopen? Laat ons dit zo snel mogelijk weten (met de nieuwe verwachte datum) en dan passen wij dit zo aan!

Let er natuurlijk wel op dat je rekening houdt met de minimum levertermijn vermeld in de artikelbeschrijving op onze website. Aangezien al onze meubels op bestelling worden geproduceerd kunnen wij niet vroeger dan die levertijd een levering inplannen. 

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: