• Home
  • Beste Prijs/Kwaliteit

Beste Prijs/Kwaliteit

Meubis biedt zijn meubels aan rekening houdend met twee grote pijlers. De grootste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Kwaliteit

Meubis kiest steeds voor de beste kwaliteit die binnen een bepaalde prijsklasse kan aangeboden worden. Die kwaliteit wordt verzekerd door onze zorgvuldig geselecteerde partners. De meeste van onze partners zijn regionale leveranciers, zij produceren de meubels die u bij ons kan bestellen. Met veel van onze partners hebben we al een jarenlange samenwerking achter de rug. Aandacht voor detail en afwerking en het kiezen voor kwalitatief materiaal is bij hen een vanzelfsprekendheid. Door samen te werken met verschillende leveranciers kunnen we een ruim aanbod aan producten aanbieden. Van duurzame kwalitatieve en luxueuze meubels naar degelijke prijsbrekers. Van moderne sofa’s naar rustieke tafels. Onafhankelijk van je smaak of budget, je vindt zeker jouw voorkeur bij Meubis! 

Aan een lage prijs

Er zijn meerdere factoren die ervoor zorgen dat wij een lagere prijs kunnen aanbieden. Enerzijds zijn we een familiebedrijf, wat wil zeggen dat er veel intern wordt verwezenlijkt en er minder moet uitbesteed worden. Anderzijds richten we ons op een grote afzetmarkt, net door onze winkel open te stellen aan een zo groot mogelijke regio kunnen we onze prijzen laag houden. Tenslotte is het regionale aspect van onze partners en leveranciers ook erg belangrijk. We werken zoveel mogelijk samen met leveranciers van in en rond België. Door regionaal in te zetten promoten we niet enkel Belgische makelij maar houden we onze transportkosten ook lager. Al deze besparingen stromen uiteindelijk door naar de klant. 

Wat beïnvloedt de prijs/kwaliteit?

Het spreekt voor zich dat niet ieder meubelstuk dezelfde kwaliteit heeft. Er zijn veel verschillende factoren die de kwaliteit beïnvloeden. Zowel het materiaal, de variatie in kleuren of keuze voor extra functies hebben een invloed en kunnen de kwaliteit van een product verhogen. Zo is een lederen hoeksalon met pocketveren duurzamer dan een stoffen salon met een binnenvulling van koudschuim. Maar je kan gerust zijn, welke optie je ook kiest, Meubis streeft altijd naar de laagste prijs. 

Op onze blog kan je veel tips vinden over waar je rekening mee kan houden bij het kiezen van jouw nieuwe meubels. 

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: