Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

Badkamerkasten

Er zijn 22 resultaten gevonden

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Garantie

Korting

Materiaal

Levertijd

Meer info over badkamerkasten

De ochtendspits

De ochtendspits is altijd een moeilijke tijd. Je stoere vriend die zich scheert voor een business meeting, het haar van je partner dat gestileerd moet worden voor een fotoshoot, de kinderen die hun tanden poetsen voor ze naar school vertrekken. Badkamerkasten zorgen ervoor dat al je toiletartikelen een vaste plaats krijgen zodat je snel op weg kan. 

Het functionele aspect van je badkamer

Het is een praktische aanvulling die bijdraagt tot het ontwerp en de sfeer van je badkamer. Heb je enkele collecties beautyproducten? Dan kan je deze in een kolomkast verbergen zodat je man er nooit achter komt. Een kleine studio badkamer? Een opbergkast onder je wastafel kan je hierbij helpen.

De beschikbare ruimte in je badkamer speelt dus een heel grote rol om je spullen georganiseerd te houden. Je kan de ruimte wel handig indelen door bijvoorbeeld een hangkast boven het toilet te hangen of een badkamer rek op wieltjes te gebruiken waar je handdoeken en toiletartikelen op kan plaatsen. Zo heb je alles bij de hand als je voor de spiegel staat of een bad neemt.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: