Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

Badkamer

Meer info over badkamer

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Garantie

Korting

Materiaal

- Stijl

Jouw zen moment

Het zen-moment van de dag. Lekker in bad met komkommerschijfjes voor die wallen onder je ogen of een uur bezig zijn om je haar in orde te krijgen voor die speciale date. Tegenwoordig is je badkamer meer dan een simpele ruimte met een douche en een wastafel waar je ‘s ochtends in de spiegel kijkt terwijl je je tanden poetst. De moderne badkamer beschikt over meer comfort en stijl waardoor je deze kan personaliseren.

Een oase van rust

Van de wit houten badkamerkastjes waar je de schoonheidsproducten of het scheerapparaat kan verstoppen tot strakke grote spiegelkasten waartegen je zingt met de haardroger. Badkamers bieden een bijzondere flair door het scala aan materialen, stijlen en kleuren om aan je voorkeuren te voldoen.

Of je nu een oase van rust met groot bad wilt waarin je met tweeën kan genieten van een glas wijn en een tijdschrift, of een grote douche met genoeg verborgen ruimte. De badkamer is een stijlvolle en praktische ruimte. De ideale plaats om je persoonlijke sfeer te creëren in combinatie met enkele accessoires zoals je handdoeken, badjassen, tapijten en andere toiletspulletjes. Zelfs je toiletset kan een upgrade krijgen.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: