Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

  • Home
  • 14 dagen bedenktijd

14 dagen bedenktijd

Heb je opeens besloten toch te gaan voor echt leer in plaats van stof? Of verloor je je hart vorige week aan een asielhond en besef je nu dat die stoffen zetel wel eens een probleem kan zijn? Geen zorgen, bij Meubis heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijdspanne kan je altijd je artikelen retourneren. Voor welke reden dan ook.

Retourneren

Artikel niet naar smaak?

Is je bijzettafeltje toch niet helemaal het juiste groen? Geen probleem, je bestelling - geplaatst op onze webshop - kan ingeruild worden binnen de 14 dagen zolang dat je erop let dat het in de best mogelijke conditie kan terug gezonden worden. Liefst van al in de originele verpakking. Als wij je retour goed ontvangen hebben dan storten we uiteraard binnen de 14 dagen je geld terug. Maakte je gebruik van een waardebon dan krijg je deze ook terug om te gebruiken bij een latere bestelling.

De retourkosten zijn voor rekening van de klant, maar je kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze ophaalservice voor een bedrag van 50 euro. 

Artikel beschadigd of onvolledig?

Heb je een artikel beschadigd geleverd gekregen? Wat jammer! Ongelukjes zijn natuurlijk niet onoverkomelijk. Maar geen zorgen. Bezorg ons via support@meubis.be het volgende:

  1. een foto van de beschadiging
  2. een korte omschrijving van het probleem
  3. de nummers of letters van de onderdelen zoals die op het montageplan staan

Ons team kijkt na of deze onderdelen ter vervanging voorradig zijn en sturen je die dan zo snel mogelijk toe. Hebben we deze niet op voorraad dan bestellen wij ze en krijg je ze zo snel mogelijk geleverd binnen de gangbare levertijden van onze leverancier. De retourkosten voor het inruilen van een beschadigd meubelstuk vallen uiteraard volledig voor ons.

Je kan hieronder alvast contact opnemen met onze klantendienst. We helpen je met plezier verder.

Contactformulier

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: