Van Landschoot

The family business Van Landschoot has concerned itself the last ninety years about our sleeping comfort. They are our fixed supplier for all bedrooms articles and are located a stone's throw away of our own storefront. They are your guarantee for Belgian high-end quality.

Van Landschoot staat garant voor Belgische topkwaliteitAls specialist in het aanbieden van goedkope en kwalitatieve meubelen gaan wij elke dag tot het uiterste om de beste kwaliteit tegen de beste prijs en service te garanderen. Om die kwaliteit aan jullie te kunnen garanderen, werken wij samen met bedrijven waarvan we zeker zijn dat ze dezelfde missie hebben en voor 100% kwaliteit kunnen zorgen. Op vlak van matrassen en boxsprings werken wij samen met de firma Van Landschoot, net als onze winkel gevestigd in Maldegem.

“100% Belgisch, topkwaliteit en bovendien budgetvriendelijk”

Jonas Van Hoeymissen - Meubis

Van Landschoot levert al sinds 1925 Belgische topkwaliteit op vlak van matrassen. Ze produceren momenteel een uitgebreid en veelzijdig aanbod aan matrassen, en dankzij de overname van de firma Hermat in Beaumont hebben ze zich zelfs verder gespecialiseerd in de productie van boxsprings en hoofdborden. De samenwerking met externe partners zorgt er uiteindelijk voor dat Van Landschoot een totaalpakket kan aanbieden: van matrassen, boxsprings en lattenbodems tot dekbedden en kussens. Doordat de fabriek van Van Landschoot op nog geen kilometer van onze winkel gevestigd is, kunnen we wel stellen dat de samenwerking en interactie optimaal verloopt. Vandaag heeft Van Landschoot meer dan 200 werknemers in dienst.

Do you want delivery in other country than Belgium, Luxembourg, The Netherlands of France? Go to: