Modern Collections

Our modern collections distinguishes themselves by powerful lines and sleek, modern colours that can be both bold or black or white. Wood colours can be used but this is less common. The shapes are usually very angular and when entering a modern room they will catch your eye. The modern collections usually have less textures, preferring smooth and or shining surfaces.

Collectie Modena 

Onze collectie Modena is zeer modern en strak. Alle meubelen zijn afgewerkt in het hoogglans. Je kunt ze verkrijgen in kleuren zwart en wit, maar ook in de combinaties wit/grijs of zwart/wit.

Collection Modena

Collectie Modena is very modern and trendy. The furniture is finished in high gloss. You can get them in the colors Black or White, but also in combinations of white/grey and black/white.

Collectie Kyara

De collectie Kyara is een moderne geometrische collectie. De oppervlaktes zijn glad en mat in verschillende tinten van lichtgrijs en worden af en toe gecontrasteerd met licht hout. Het design is fris en aantrekkelijk.Deze kwalitatieve meubelen worden geproduceerd door Recor. 

Collection Kyara by Recor

Here you can find all of the products of collection Kyara by Recor.

Collectie Palace

Onze 'Palace' collectie is een donkere moderne collectie. Stijlvol in donker hout met verfijnde metalen accenten door stilistische handvaten. Rechthoekige vormen spelen een grote rol zowel in de vorm als in verscheidene inkepingen en open ruimtes binnen het design.


Collectie Roma

De Roma collectie is een collectie in in diverse kleuren afgewerkt in hoogglans. De oppervlaktes zijn strak en glad. Uniek aan deze collectie zijn de originele accenten. Deze zijn verkiesbaar in contrasterende kleuraccenten of als het wat meer mag zijn, in chroom. 

Collectie Kasimo

De collectie Kasimo is een artistieke en verrassend moderne collectie. Door zijn unieke en originele vormen en gebogen lijnen creëer je een uniek interieur. Dankzij het contrasterend effect van wit en bleek hout haal je licht binnen in je ruimte. 

Collectie Trio

Onze Trio collectie is een moderne, egale collectie afgewerkt in wit of zwart hoogglans. De optie bestaat om deze kleuren te combineren.De strakke oppervlaktes worden afgewisseld door metalen accenten die het design wat verzachten. Een frisse moderne collectie voor zij die houden van eens strak en modern interieur. 

Collection Trio

Here you find everything in the Duo collection of Wimex

Collectie Franziska

De collectie Franziska wordt getypeerd door contrasterende kleuren wit en zwart. Matte vlakken in wit en zwart worden gecombineerd met lichte houtkleuren waarbij er subtiele textuurpatronen aanwezig zijn. Deze kwalitatieve collectie wordt geproduceerd door Wimex. 

Collectie NYC

De collectie NYC is een collectie van kasten zonder veel franjes of ornamenten. Egale oppervlaktes en rechthoekige vormen worden enkel doorbroken door de naden van de verschillende deuren. De handvaten zijn subtiel verwerkt en onderbreken het design zo min mogelijk. Een solide collectie van kwalitatieve kasten geproduceerd door Wimex. 

Collection NYC

Here you find everything in the NYC collection of Wimex

Collectie Pamela

De Pamela collectie is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De Pamela uitvoering is zeer modern met een witte matte uitvoering. De Pammy uitvoering is zachter met plaats voor houtelementen waarbij er een zichtbaar houtpatroon aanwezig is. Bij beide uitvoeringen zijn de vormen hoekig met wat reliëf en met metalen accenten die het design onderbreken. De Pamela collectie wordt geproduceerd door Wimex.

Collectie Lotto

De collectie Lotto is een collectie van kleerkasten in verschillende moderne stijlen. Wil je graag heel strak of heb je liever nog enkele houtelementen? In veel van de versies wordt gebruik gemaakt van contrasterende vlakken en is er sprake van reliëfverschil tussen buitenframe en binnendeuren. Het is een collectie van robuuste meubels geproduceerd door Wimex. 

Collection Lotto

Here you find everything in the Lotto collection of Wimex

Collectie Virgo

De Virgo collectie is beschikbaar in verschillende uitvoeringen gaande van een modernere naar een hedendaagsere stijl. De rechthoekige vormen en hoekige afwerkingen geven een moderne aanblik zonder te strak te zijn of in te boeten aan gezelligheid. 

Collectie Advantage

De Advantage collectie van Wimex is een moderne collectie beschikbaar in verschillende uitvoeringen, Eén in hoogglans en één in houtkleur. De egale vlakken worden doorbroken met rechthoekige vlakken in een contrasterend glas. Dit zorgt voor een aantrekkelijk en fris design.

Collection Advantage

Here you find everything in the Advantage collection of Wimex

Collectie Spicy

De keukenkasten uit de collectie Spicy zijn moderne kasten in matte en egale kleuren. Het design is actueel en ongecompliceerd. Ideaal voor zij die graag een frisse, moderne keuken hebben. De collectie Spicy wordt geproduceerd door Demeyere. 

Collection Spicy

Here you find everything in the Spicy collection of Demeyere

Collectie Ilona

De Ilona collectie van Wimex is een moderne en hedendaagse collectie met stijlvolle kleurcontrasten in verschillende versies. Het design is eigentijds en gestileerd. Er is keuze uit een collectie met houtkleuren of enkel matte kleuren. 

Collection Ilona

Here you find everything in the Ilona collection of Wimex

Collectie Easy bedden

De Easy bedden van Wimex zijn stijlvolle bedden in verschillende uitvoeringen. Allen worden gekenmerkt door een stilistisch design met een moderne toets.

Collectie Verano

De collectie Verano is een frisse en lichtrijke collectie. Door hun modern en minimalistisch design liggen ze dicht bij de Scandinavische stijl maar net wat anders. ben je op zoek naar een lichte moderne en klassevolle inrichting met kwalitatieve meubels dan zit je met deze collectie zeker goed.   

Collectie Easy kleerkasten

Onze Easy kleerkasten, hun naam zegt het zelf al. Met de kleerkasten in deze collectie wordt het uitpikken van je kleren in de ochtend een gemak. Uitvoerbaar in verschillende stijlen en modellen vind iedereen zeker wel zijn smaak terug. Het zijn stevige en kwalitatieve kleerkasten van Duitse makelij. De kasten zijn moduleerbaar en kunnen uitgebreid worden om er een echte dressing van te maken.  


Collectie Espace

Binnen de collectie Espace is enkel de kolomkast nog beschikbaar en bijhorende accessoires. 

Do you want delivery in other country than Belgium, Luxembourg, The Netherlands of France? Go to: